Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elveszítettem a 22 hetes...

Elveszítettem a 22 hetes magzatomat és azóta sajnos depressziós tüneteim lettek tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok meg kellett szakítani a terhességemet a 22 héten genetikai rendellesség miatt. Ő volt a harmadik terhességem de egyikből sem lett meg baba. Mióta haza értem a kórházból furcsa tüneteim lettek és kiderült hogy pánikroham és depresszió tüneteit produkálom ami ki hat már a testemre is. Nagyon nehezen élem meg a mindennapjaimat semmihez nincs kedvem, megcsinálom a napi tevékenységeket de érzem hogy csak vagyok. Voltam már pszichológusnál és még fogok is menni, szeretnék tanácsot kérni aki esetleg volt már így mi tudott segíteni neki hogy kilábaljon ebből?
jún. 20. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az, hogy rendszeresen jártam pszichológushoz és sok-sok idő.

De őszintén, ami igazán segített, az az volt, hogy gyermekem született végre. Együtt érzek veled és kitartást kívánok!

jún. 20. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom és kitartást kívánok 😥♥️
jún. 20. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress perinatális gyásszal foglalkozó szakembert
jún. 20. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon sajnálom!😢

Fel se tudom fogni, mekkora fájdalom lehet ez. Nekem "csak" egy korai vetélésem volt és már azt is elég rosszul viseltem.

Mikor történt ez? Először is adj magadnak időd. Ne várd, hogy egyik pillanatról a másikra úgy érezd, mintha semmi nem történt volna. A pszichológus se tud egy-két alkalom alatt csodát tenni.

Másrészt, szerintem indokolt lehet egy alapos kivizsgálás, ha még nem volt. Értem, hogy betegség miatt kellett megszakítani, de 3 veszteség után gyanús valami genetikai ok, nem a puszta véletlen.

Sok erőt és kitartást kívánok neked!🤞

jún. 20. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! Nekem missed ab után voltak dühkitöréseim, vagyis inkább lettek volna, ha hagyom. Mikor vissza mentem dolgozni a műtét után egy héttel, már azt hittem menni fog, jól leszek, de nagyon nem voltam. Ami rám abszolút nem vall, volt egy konfliktusom egyik munkatársammal és annyira rosszul reagáltam, hogy utána azonnal beszéltem a felettesemmel és hazamentem folytatni a “pihenőt”. Még aznap pánikrohamot is kaptam, kellett pár hónap hogy azt tudjam mondani, talán jól vagyok. Adj magadnak időt! ❤️
jún. 20. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen❤️

3 hete történt még igen friss a dolog remélem idővel jobb lesz.

jún. 20. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!