Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab esetén műtéti...

Missed ab esetén műtéti befejezés vagy spontán vetélés megvárása?

Figyelt kérdés

Az orvosom a műtéti befejezést javasolja.5 hetes terhességröl van szó.

A spontán vetélés kinek fejeződött be végül mégis műtéttel?Az orvos szerint 80%-ban az a vége.

Igaz hogy nem lehet bevenni fájdalomcsillapítót hogy a méh összehúzódás ne álljon le??

máj. 16. 18:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
11 hetes terhesen elkezdtem nem túl erősen vérezni. Az orvos látta, hogy már egy jó ideje nem él az embrió. Nekem azt mondta, hogy én döntök, hogy műtét vagy kivárok, de ő az előbbit javasolja. Úgyis elég vérszegény voltam, végül bementem a kórházba. Olyan volt, hogy több, mint egy hetet késett, enyhén pozitív lett a teszt, ebben az esetben egy erősebb menstruáció jellegű volt az egész.
máj. 16. 22:53
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha azt vesszük 6 hetes volt, de hamarabb megállt. Barnáztam, az orvos műtétre akart küldeni, merthogy szerinte hetekig is eltarhat a csak barnázás. Mondtam neki, hogy inkább megvárnám, amíg magától elmegy. Ő ezt teljesen megértette és elmondta a teendőket (sima sztk-s nőgyógyász!). Mondta hogy még egy hetet váhatok, ha addig nem lesz rendes, erős piros vérzés akkor menjek műtétre vagy jöjjek vissza kontrollra. Ha túl erős a verzés, akkor szintén kórház. A túl erős az azt jelenti, hogy a rendes nagy eü betét kevesebb, mint 1 óra alatt megtelik. Fájdalom csillapító nem mondta, hogy ne lehetne bevenni, én talán Flectort vettem be.

Még aznap délután erősen görcsölni kezdtem, wc-zes közben 2 nagyobb darabban le is vált egyben a méhnyálkahártya, utána inkább egy gyengébb menstruáció volt. 1 hét után mentem kontrollra, addigra pont elmúlt a vérzés és minden ki is tisztult.

máj. 17. 12:24
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad ezeket és sajnálom a veszteségedet!
máj. 17. 12:59
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy azóta?
máj. 21. 15:01
 25/27 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtál!

2 napja beindult a vetélés itthon,egy picit erősebb menstruációra hasonlítható.

Bár volt hogy mensinél több vér távozott..

Voltam ma orvosnál és megvizsgáltak,szépen kitisztult így nem kell műteni.

Vért is vettk sürgősségivel és a hcg is csökken.

máj. 21. 18:27
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom nagyon a picit. Neked jobbulàst, ès örülök, hogy magátòl megoldódott.
máj. 21. 20:26
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljes felépülést kívánok. 🙏🏻
máj. 29. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!