Missed ab esetén műtéti befejezés vagy spontán vetélés megvárása?
Az orvosom a műtéti befejezést javasolja.5 hetes terhességröl van szó.
A spontán vetélés kinek fejeződött be végül mégis műtéttel?Az orvos szerint 80%-ban az a vége.
Igaz hogy nem lehet bevenni fájdalomcsillapítót hogy a méh összehúzódás ne álljon le??
Nekem ha azt vesszük 6 hetes volt, de hamarabb megállt. Barnáztam, az orvos műtétre akart küldeni, merthogy szerinte hetekig is eltarhat a csak barnázás. Mondtam neki, hogy inkább megvárnám, amíg magától elmegy. Ő ezt teljesen megértette és elmondta a teendőket (sima sztk-s nőgyógyász!). Mondta hogy még egy hetet váhatok, ha addig nem lesz rendes, erős piros vérzés akkor menjek műtétre vagy jöjjek vissza kontrollra. Ha túl erős a verzés, akkor szintén kórház. A túl erős az azt jelenti, hogy a rendes nagy eü betét kevesebb, mint 1 óra alatt megtelik. Fájdalom csillapító nem mondta, hogy ne lehetne bevenni, én talán Flectort vettem be.
Még aznap délután erősen görcsölni kezdtem, wc-zes közben 2 nagyobb darabban le is vált egyben a méhnyálkahártya, utána inkább egy gyengébb menstruáció volt. 1 hét után mentem kontrollra, addigra pont elmúlt a vérzés és minden ki is tisztult.
Köszi hogy írtál!
2 napja beindult a vetélés itthon,egy picit erősebb menstruációra hasonlítható.
Bár volt hogy mensinél több vér távozott..
Voltam ma orvosnál és megvizsgáltak,szépen kitisztult így nem kell műteni.
Vért is vettk sürgősségivel és a hcg is csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!