Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab esetén műtéti...

Missed ab esetén műtéti befejezés vagy spontán vetélés megvárása?

Figyelt kérdés

Az orvosom a műtéti befejezést javasolja.5 hetes terhességröl van szó.

A spontán vetélés kinek fejeződött be végül mégis műtéttel?Az orvos szerint 80%-ban az a vége.

Igaz hogy nem lehet bevenni fájdalomcsillapítót hogy a méh összehúzódás ne álljon le??

máj. 16. 18:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
5 hetes terhességnél egy jó bő menzesz.
máj. 16. 19:58
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

"Expectant management refers to for watchful waiting for the pregnancy tissue to pass on its own. In the first trimester, efficacy rates of 70 to 80 percent have been reported for this approach"

Szóval pont, hogy 70-80%-ban nem kell műtét...

máj. 16. 20:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Köszi, én is sajnálom, hogy neked is át kellett èlned.
máj. 16. 20:21
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
máj. 16. 20:25
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

7 hetesen mentem megállapításra, akkor mondták, hogy 5hetesen elhalt.

9hetesen hivtak vissza kontrollra. Addigra a petezsak nőtt, de semmi változás.

11hetesen emiatt újra kontroll, hiaba könyörögtem a műtetért.

Majd végül 13hetesen műtöttek, nem indult be a vetélés.

Engem lelkileg jobban megviselt a tudat, hogy egy élettelen embrió van bennem (3mm-volt végig),mint az, hogy elhalt. Műtöttek volna inkább meg az elején.

máj. 16. 20:39
 16/27 anonim ***** válasza:
40%

Milyen remekül érvelnek a pirosozók😂 Gratulálok, jobb is, ha ti inkább nem adtok tanácsot senkinek.

Kérdező! Én reggel akartam csinálni egy utolsó tesztet, hogy elmenjek dokihoz, mondja ki, hogy abbahagyhatom a progit, mert egyre erősebb volt a pecsételés. Éreztem, hogy ebből már semmi nem lesz. Akkor a vizeletes pohárban , bocsi, hogy ezt írom, de nagyon sötét presszó kávé színű folyadék lett. Annyira vérzett, de utána mire orvoshoz értem, már sokkal gyengébb. A kórházban felvilágosítottak, hogy erősebb menstruáció várható pár napon belül, miután ugye abbahagytam a progit. Hát, én vártam, de gyengébb volt a szokottnál. Féltem is, hogy tuti nem ürült ki, de kontrollon már nem volt semmi. Görcsöm se volt semmi, nem kellett volna gyógyszer (menstruációnál szokott 1 első nap.)

#5,9

máj. 16. 20:40
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
15# megèrtelek, ez szörnyű. Én sem szívesen vártam volna két hetet, ha már előbb kiderül, hogy nem él. 8.hèten a vérzés miatt voltam dokinál és még volt szívhang. Azt mondták nem tudják mitől vèrzek. Rá nem sokra állhatott le. Amikor megállapította a doki, még aznap este távozott magától.
máj. 16. 21:24
 18/27 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat és sajnálom a veszteségetket!

Szomorú hogy ilyen sok nőnek kell ezen átesnie.

máj. 16. 21:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
7 hetes vàrandóssàg egy erőssebb havivèrzès intenzitàsàval ment el. A 11 hetes mikor beindult, akkor erős menstruàciò szerűen indult, aztàn egy tenyèrnyi alvadt vèrdarabot ,,szültem", aztàn a babàt. Utàna erős havivèrzès mennyisèg volt pàr napig, aztàn egyre csökkenó, vègül csak pecsèteles, kb 2 hètig.
máj. 16. 22:12
 20/27 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom a vesztesegeidet és köszönöm hogy megírtad!

Így akkor nem félek már tőle annyira.

máj. 16. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!