Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mi a protokoll ebben az...

Mi a protokoll ebben az esetben 5 hetes elhalt terhességnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi a protokoll abban az esetben ha az 5.héten megállt a terhesség?

A HCG még 1254,egy hete 1065 volt..a HCG miért nem csökken?

Csak petezsák látszott az ultrahangon.

A progit nem kell tovább pótolni,és vérhigítót is abba kell hagyni?

Mütenek majd?Kinek hogy volt hasonló esetben?

Várom az orvos válaszát...

máj. 15. 19:24
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

1.hcg 211

2.2 nap múlva 545

3.2 nap múlva 1065

4.Az utolsó után 7 nappal 1254

Köszönöm!

máj. 15. 20:19
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ezt meg korai kijelenteni 5 hetesen… ilyenkor varni szoktak 1-2 hetet, hatha a szervezet megoldja
máj. 15. 20:27
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Hűha...petezsák, szikhólyag, embrió...biológia óra...
máj. 15. 20:33
 14/33 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm!
máj. 15. 20:59
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen várj még legalább 1-2hetet és keress fel egy másik orvost illetve menny el újra Hcg vérvételre. Egyébként mised ab ha nincs baja. Az orvosod beutal a kórházba ahol szintén csinálnak uh-ot esetlegesen helyeznek fel tágitót ha még nem szültél,vérvétel majd altatásos műtét. Még aznap haza mehetsz.
máj. 15. 21:40
 16/33 A kérdező kommentje:

Te vagy a második aki ezt mondja hogy várjak még.Akkor lehetséges ilyen hogy ennyire lassú HCG növekedésből még megmarad a baba?

Az orvos nagyon negatív volt...

Miért keressek új orvost?

máj. 15. 21:44
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért várj, hogy magatól "menjen el"

Mindenképpen méhen belül van, attól ne parazz.

máj. 15. 21:59
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
15ös vagyok. Azért mert tudnia kellene ha a petezsák méhen belül van a szíkholyag se lehet méhen kívül😶 De abban igaza van hogy ebből még bármi lehet. Egyébként miért mentél ilyen korán? Az emberek többsége nem szokott 5hetesen menni dokihoz pont ez miatt mert kb semmi nem látszik ilyen korán még. Nem bántásnak szánom! Csupán érdeklődés képpen.
máj. 15. 22:00
 19/33 A kérdező kommentje:

Ez úgy volt hogy pozitívat teszteltem 2 héttel ezelőtt és a teszten 1-2 hét volt,Clearblue.

Hívtam a dokit és az alapján hívott be tegnapra.

Akkor a progeszteront már ne használjam ma este?Nem tudtam vele beszélni ma.

máj. 15. 22:12
 20/33 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott valami!Mi lett volna ha most először nézettem volna HCG-t a mai napon.Akkor nem tudva az előzményt mi lenne a protokoll??
máj. 15. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!