Konkrét tapasztalat érdekelne, járt e úgy valaki, hogy kisebb volt a petezsák mégis megmaradt a baba?
Sajnos előzőnek igaza van. Ha csökken, akkor semmi esély, hogy egészséges. Amiatt hívtak vissza, hogy megállapítsák és megtedd a következő lépéseket.
Nagyon sajnálom!😮💨
Szia,
sajnos ahogy várható volt, nem maradt meg a baba/ vagyis még csak petezsák…./ egyébként a kórházba elmérték, nem lett kisebb, csupán csak nem nőtt tovább 7 mm-nél. A magán doki azonnal letetette velem az utrogestant, nem is értette miért szedetik velem továbbra is mivel sajnos egyértelmű volt a dolog.. amiatt nem tudott rendesen beindulni a vetélés. Ahogy letettem kb 3 napra rá megtörtént a dolog, igaz hogy azt tanácsolta hogy menjek kórházba ne szenvedjek itthon, de én inkább kibírtam, elviselhető volt, lelkileg annál rosszabb… tudom hogy ennek így kellett lennie de egyszerűen nehéz elfogadni, hogy miért én? Miért azok járnak így akik szeretnének babát? Annyira igazságtalannak érzem az egész életet hogy szó nincs rá, és jelenleg azon kívül hogy felkelnék és rádöbbennék hogy ez egy rossz álom volt, semmi nincs ami enyhítené a haragot, a fájdalmat és a csalódottságot. Tudom idővel jobb lesz, és rengeteg nő rosszabbat is kibír lelkileg, de azért elég rettenetes dolog ez.. kaptam egy ajándékot amire mindennel jobban vágytam aztán meg “ elvették”.
Minden nap igyekszem picit változtatni ezeken a gondolatokon, mert nem lehet örökre zene agyalni…
Visszatérve szerdán megyek vissza Uh-ra, remelem kiürült minden és nem kell műteni legalább…:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!