24 hetes ultrahangon kiderült a baba egyik veséje nagyobb mint a másik. Meg kell rémülni? Ez mit jelent vagy mivel járhat? Volt bárkinél is hasonló? Tapasztalatok érdekelnének nagyon, járt e valaki ilyen cipőben.
Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 19:37
1/2 anonim válasza:
Az én fiamnak vesetágulata volt, már szülés után derült ki. Annyi van vele, hogy láz esetén a gyerekorvos tesztcsíkkal ellenőrzi a vizeletét (kizársndó a vesegyulladást).
2/2 anonim válasza:
Az én fiamnak is vesetágulatot állapítottak meg, kb. ugyenebben a korban.
Nekem azt mondták, hogy ez kisfiúknàl gyakori, de legkésőbb szülés után gyakran nyom nélkül eltűnik, ha sikerül pisilnie egy jó nagyot :)
Járnom kellett a genetikai szakrendelésre rendszeresen terhesség alatt, aztán mielőtt hazaengedtek minket a kórházból, még egyszer megnézték, akkor már normális volt mindkét oldala.
Legrosszabb esetben műtik, de arra ritkán kerül sor, és arra kell gondolni, hogy legalább tudják kezelni.
Szerintem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!