Szaisztok, január 16-án volt az uccsó menstruációm első napja… vasárnap nagyon halványan barnáztam, ekkor voltam kb 5+5 hetes. A doki nagyon megijesztett, szerinte a 7 mm-es petezsák kicsi, és azt mondta lehet nem fejlődött tovább a babóm!?
Sziasztok, ma a biztonság kedvéért elmentem egy magánkórházba, egyértelműen megállt a petezsák 7 mm-nél. 5 hetesen egyébként amikor az ügyeleten voltam, tökéletes volt ez a méret, valószínűleg akkor történt a baj. Utrogestan azonnali elhagyását javasolta a doktornő, illetve hogy ha elkezdek vérezni irány a kórház, mert ez egy fájdalmas folyamat… én jobban szeretném itthon , persze tudom utána akkor is be kell mennem ultrahangra…
Nagyon fáj? Kibírható? Persze ha hétfőig nem indul be, megyek a kórházba.
Sziasztok! Hálistennek a hónapba lett egy pozitív tesztem, kihevertem az előző szörnyűséget, picit azért félve de nagyon várom az első orvosi vizsgálatot!!!!!
Gondoltam megosztom veletek ne maradjon itt ez a nagyon szomorú sztori! :)
#14 vagyok.
Gratulálok! Nagyon örülök, hogy ìrtâl és a pozitìv tesztnek is. Kìvànom, hogy a lehető legjobban alakuljon minden.
Èn màr a 37.hetet töltöttem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!