Szaisztok, január 16-án volt az uccsó menstruációm első napja… vasárnap nagyon halványan barnáztam, ekkor voltam kb 5+5 hetes. A doki nagyon megijesztett, szerinte a 7 mm-es petezsák kicsi, és azt mondta lehet nem fejlődött tovább a babóm!?
Első terhességemnél barnáztam elment a baba.Majd a másodiknál is 2szer majd a harmadik terhességnél is barnáztam még a 12.hét után is összesen 3szor ők velem maradtak.
Utrogestant kaptam én is.
A csepp vér lehetett a vizsgálat miatt is ha esetleg hüvelyi ultrahang volt. Pihenj sokat és szúrkolok hogy minden rendben legyen 😊
3 vetèlès utàn novemberben ùjra poitìv lett a tesztem. 4 hét 5 naposan elkezdtem durvàn vèrezni, gondoltam is, hogy itt a vège ennek a terhessègnek is. De azèrt bementünk èjszaka a kòrhàzba, ahol csinàltak uh-ot és legnagyobb meglepetèsemre mondtàk, hogy ott a petezsàk, 8 mm ès a szikhòlyag 1.5 mm. 5 hèt 5 hetesnek felel meg. Haenatoma miatt vèreztem. Kaptam progeszteront, utàna még egy jò pàr napig barnàztam, de azòta teljesen rendben minden, a baba szèpen fejlódik, haematoma felszìvòdott. Most a hètvégèn volt egy-kèt csepp barna a betètemen, bementünk megint, megvizsgàltak, babàra is rànèztek, minden ok. Azt mondtàk egy kevès barnàzàs a terhessèg bàrmelyik szakaszàban előfordulhat ès normàlis.
Nagyon szorìtok hogy nàlad is minden rendben legyen. Figyelem a kèrdèsed, majd ìrd meg lègyszi pènteken, hogy mi volt.
17 hetes km
3-as vagyok.
Sajnálom. Én se értem mièrt kell még visszamenni. Nekem volt terhessègem, ahol nem zsugorodott, de nem is nőtt a petezsàk. Missed ab lett. :(
A petezsàkon kìvül làttak szikhòlyagot is? Most már több mint 6 hetes vagy igaz?
Utolsò vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!