Ritka az olyan anyuka, akinek még nem volt vetélése?
Figyelt kérdés
Majdnem minden női ismerősömnek volt már legalább 1 vetélése vagy nehezen jön össze a baba.
Teljesen rosszul érzem magam, hogy elsőre összejöttek a gyerekeim és vetélésem sem volt…
Ilyenkor nem tudok nekik mit mondani..?
Borzasztó lehet, minden tiszteletem, hogy ezt fel tudják dolgozni és a következő terhességüket végig tudják vinni. Én vetélés nélkül is nehezen bírtam lelkileg…
2023. dec. 19. 21:31
21/26 anonim válasza:
20as ez sem feltétlenül igaz. Én pl tudok olyan 30+osokról akiknek első próbálkozásból összejött a baba és nem is volt semmi gond, na meg olyan 20as éveiben járóról is akinek nem jön össze vagy volt több vetélése. Elég nagy tévhit ez a kor dolog, főleg mert a 30+os egy év próbálkozás után nagy valószínűséggel el megy kivizsgáltatni magát és ha van valami baja akkor kezelik. Viszont hormon gond 30 alatt is lehet és mivel fiatal nem megy el orvoshoz és sokszor ez okozza a vetéléseket. Pl pont ami érdekesség, hogy nagyrészt 35 év alattiaknak születik beteg babája, mivel ők nem mennek el tesztekre, úgy gondolják náluk nem lehet gond
22/26 A kérdező kommentje:
Lehetséges, sajnos tényleg sajnálom az ismerőseimet, én örülnék neki nagyon, ha már lenne nekik is babájuk. Ők is nyugodtabbak lennének, most elég ridegek, főleg velem mint gyerekes anyukával. Sajnos én nem tudom őket vigasztalni, de bízom benne, hogy összejön majd nekik nemsoká.
2023. dec. 20. 13:03
23/26 anonim válasza:
Megértelek, nekem is van olyan kolléganőm aki hiába próbálkozott évekig nem lehet saját babája, nem tudom hogy mit fog szólni a terhességemhez, de nyilván nem én tehetek az Ő helyzetèről. Nekünk is 3 év után sikerült, mégsem haragudtam senkire akinek rögtön összejött. Ez nem egy verseny, attól nem lesz senki se több se kevesebb, hogy mennyire hamar sikerül tehetbe esnie
24/26 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy azt lehet tudni esetleg, hogy ezekből a vetélésekből ki az aki mondjuk be volt oltva, és ki az aki pl nem? Nem akarok teóriákat meg semmi ilyesmi, csak szimplán érdekelne :)
25/26 anonim válasza:
24es szerintem az oltás előtt is voltak vetélések, nem hiszem, hogy lenne összefüggés
26/26 anonim válasza:
Nekem még a Covid előtt volt 3 vetélésem, 2 év kellett, hogy összejöjjön a baba. 3 oltás után nem volt vetélésem és 3 hónap kellett a következőhöz. Nem hinném, hogy van összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!