Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 7 hetesen üres 6 mm petezsák,...

7 hetesen üres 6 mm petezsák, kisebb-nagyobb barnázás/vérzés, görcsök, progeszteron? Többi lent⬇️

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Soha nem voltam ilyen helyzetben, így nem tudom mi fog következni. Azt hiszem talán a kórházi ágyamon fekve saját történeteket olvasnék. Az orvosok nem jelentették ki, hogy missed ab vagy vetélés várható, ugyanis bizonytalan a terhesség kora. Ezzel szemben 2 napja barnázok, néha egyàltalán nem, majd kicsit több nyálkával, aztán halvány barnás vérrel, majd megint teljesen eláll. Összességében csak nagyobb erőkifejtéskor tapasztalom az elszíneződést, nyugalmi állapotban nem. Kaptam napi 3x1 progeszteront, illetve megfigyelnek. Az együttléteket számolva minimum 5, maximum 7 hetes lehetek. Fogantatás kérdése. Nem találtam hasonló sztorit, de szívesen olvasnék pozitív/negatív végkimenetelekről egyarànt. Köszi!

2023. okt. 21. 20:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, szugerálom ezerrel! Hátha nem hagy cserben a testem!! ❤️
2023. okt. 23. 10:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kiderült, hogy 5+2 hetes vagyok és talàltak benne embriót, minden szabályos, progeszteron pótlást kapok, már nincs annyi vérzésem sem. Később fogant. Hcg értékem is hibátlan!😭

2023. okt. 24. 09:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi újsag kérdező?
2023. nov. 21. 12:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Elveszítettük 8 hetesen a babát, 5-6 hetesen megállt a fejlődésben, missed ab lett a vége. Nagyon fájt lelkileg és testileg is, de már összeszedtem magam. Minden a jövő zenéje ...
2023. nov. 23. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. Kitartást és erőt kívánok!
2023. nov. 23. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!