A doki 5 hetesen petezsákot és szikhólyagot látott de embriót nem. A vizsgálat utáni napon el is vetéltem.A doki azt mondja baba nem volt benne. Szerintetek mi lehetett az oka? Aki hasonlóan járt össze jött ezután a baba?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 17:11
1/9 anonim válasza:
Az okokat nem érdemes keresni. Számtalan terhesség vetéléssel végződik úgy, hogy nem is tud róla az anya, mert nem tesztel.
Lehet, hogy következő ciklusban terhes leszel, és semmi gond nem lesz!
2/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Azt mondta az orvosom, hogy elég gyakori. Az okát nem tudni.
3/9 anonim válasza:
5 hetesen meg nincs embrio, csak petezsak es szikholyag. Ha huvelyi uton vizsgalt, es korhazban tortent a dolog, akkor akar korhazi fertozes is okozhatta, nemegy ilyenesetrol tudok, de az esetek tobbsegeben nemszokott kiderulni, mitol volt. Lehet termeszetes szelekcio, pajzsmirigy-alulmukodes, progeszteron-hiany, meg ezer mas dolog is. Sajnalom.
4/9 anonim válasza:
Bármi... génhiba, nem megfelelő minőségű hímivarsejt és/vagy petesejt, vékony méhnyálkahártya vagy nem elég tápanyagdús, rejtett autoimmun betegség vagy más gyulladások, NK ölősejtek magas száma, pajzsmirigy alulműködés, magas prolaktin szint, egyéb hormonális problémák, inzulin-rezisztencia, fertőzés, hirtelen így ennyi jutott eszembe, de még kb ezer oka lehet.
Ne hibáztasd magad. Sokaknál előfordul, pl nálam is.. 1x biztos, és még ki tudja, hogy mennyiről nem tudok.
5/9 anonim válasza:
A korai vetélésnél általában valami genetikai probléma szokott lenni, nekem legalábbis ezt mondták, hogy ez a leggyakoribb. De ahogy írták előtte, fertőzés, bármi miatt lehet. Nekem tavaly júniusban volt vetélésem, ma meg már 11 + 4 vagyok. :) Nem jött össze gyorsan, de volt időnk lelkileg túllépni az előzőn.
6/9 anonim válasza:
Az első terhességem nekem is ilyen volt, a második probléma nélkül lezajlott, azóta 1 éves a nagy lány.🤗
7/9 anonim válasza:
5. vagyok,sajnos ez a terhességem is missed ab lett. Ha ezt tudom már az első utàn kivizsgàltatom magam. Ne hagyd annyiban, járj utàna, hogy minden rendben van e veled meg a pároddal.
8/9 anonim válasza:
Ez borzasztó! Nagyon sajnálom!!!A 11. hét után is lehet ilyen?
9/9 anonim válasza:
Igen sajnos, nekem is kb. akkor lett missed ab :(
4-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!