Lehet ebből még baba? 1 hete voltam először ultrahangon, én a utolsó menzesz alapján számítva akkor 6 hetesnek gondoltam magam, de a monitoron 17mm-es petezsák látszódott, benne szikhólyag, élő embrió még nem.
Nekem 6+5 hetesen volt 17 mm petezsákom szikhólyaggal, embrió nélkül.
2 héttel később 19 mm embrió szívhanggal.
Neked egy hét alatt csak 3 mm nőtt a petezsákod, ez nagyon kevés. Kb. 7 mm-rel nagyobbnak kellene lennie. Az embriónak is 10 mm körül kellene lennie.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem fejlődik a baba.
Persze az a legjobb, ha elmész még egyszer uh-ra, de a műtét előtt úgyis csinálnak még egyet.
A legjobbakat kívánom!
Semmiképp nem mennék el abortuszra!!! Nekem azt mondták , méhen kívül van a baba, azonnal meg akartak műteni!!! Haza mentem, aztán elmentem másik orvoshoz. Ott kiderült, 5+4 voltam...és minden látszott , petezsák szépen ott volt, látható volt! Aztán 2 hát múlva még semmi, 4 hét múlva már szív hang, minden volt!!!
Drukkolok!!! Mindenképp írj mi lesz veletek!!!
#2 vagyok. A bevérzés miatt ne aggódj! A 8. hétben nagyon beteg lettem, és a sok köhögéstől nekem is lett bevérzésem, de aztán az felszívódott!
Remélem a műtét előtt látszani fog a kis embrió! Őszintén drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!