Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Adnak pizsamát a kórházban?

Adnak pizsamát a kórházban?

Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen pizsamát? Meg minek? Vagy mi van?

A témából ítélve missed ab műtéted lesz. Oda minek pizsi?

Műtét közben műtős ruha van rajtad, amit adnak. Utána meg mehetsz is haza, nem kell ott aludni.

2023. szept. 22. 12:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem ott kell, hétfőn délelőtt bekell mennem, felhelyezik azt a pálcát, aztán másnap lesz csak a műtét. És ha nincs baj akkor aznap mehetek haza. Nekem ezt mondta a doki, aki műteni fog.
2023. szept. 22. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben nem adnak.
2023. szept. 22. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pizsamát? Lassan orulhet az ember hogy az ágyat nem magának kell vinnie. Ahol szültem ott már szüléshez és császárhoz sem adnak, saját kell.
2023. szept. 22. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne pizsamát, hanem hálóinget vigyél. Ha meg kell vizsgáljanak ne kelljen vetkőzni, lehet a műtőbe se adnak kórházit, kényelmesebb lesz a hálóing. (ne túl lengét, mert a műtőkben mindig hideg van)
2023. szept. 22. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sajátot kellett vinni, mégpedig hálóinget.
2023. szept. 22. 17:31
 7/8 zombee ***** válasza:
30%
Persze, adnak. Mellé 5 fogásos ebédet michelin-csillagos étteremből rendelve...
2023. szept. 25. 08:37
 8/8 Bary56 válasza:
100%
Kórházban semmit sem adnak. Vinni kell bögrét, evőeszközt, wc papírt, tisztálkodó szereket, pizsamát.
2023. szept. 27. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!