Anasztázia22 kérdése:
Valakik akik ilyen esetben voltak tőletek kérnék segítsèget. Sajnos a magzatomat elvették nem volt szívhangja. Leírtam a leletemet. Meg tudnátok nénzi? Van baj?
Figyelt kérdés
Lobsejtekkel átjárt terhességi decidua részletek mellett deciduálisan átalakult endometrialis stróma látható secretios jellegű mirigyekkel, Arias Stella jelenséggel. Több látótérben chorinbolyhok is észlelhetőek. Mola terhességre utaló jel nincs. Helyenként a deciduában trophoblast sejtek láthatóak.
Dg: Gestatios endometrium chroionbolyhokkal és terhességi decidua részletekkel.
2023. aug. 31. 13:02
1/4 anonim válasza:
Diagnózis alapján azt irja terhes vagy semmi rosszat nem ír,de ez csak szótár alapján mondom
2/4 anonim válasza:
Ilyen helyzetben nem voltam, nekem spontán vetélésem volt, de azt írja le, hogy mi volt az eltávolított mintában. Aminek lenneie kellett, endometrium, meg csúnyán szólva a kezdődő terhesség "részei". Valószínűleg nem mola terhesség miatt következett be a fejlődés leállása, mert arra utaló jel nincs. Annak oka nem megállapítható ebből és nem is szokták vizsgálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 2-ik kérdező. Neked mikor jött a meg a következő ciklusod?
2023. szept. 19. 18:55
4/4 anonim válasza:
Hát, én progit szedtem, ezért a vetélés után elállt a vérzés és utána kellett úgy 2 nap, mire kiürült a progi és elindult a menstruáció. A következő ciklusom talán egy-két nappal volt hosszabb, mint szokott, mert annyival később volt ovum. Utána meg a szokott módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!