Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az, hogy a 17. héten, csak...

Az, hogy a 17. héten, csak hason fekve érzem a magzatomat mozogni, normális?

Figyelt kérdés
Nem tudom a többi anyuka hogyan és milyen körülmények között kezdte el érezni a baba mozgását, terhesség e szakaszában, de én csak akkor érzem, hogy mozog, mikor hason fekszek, és valószínű neki nem kényelmes. Ilyenkor olyan érzés, mintha valami túrkálna a hasamban. De másképp még nem érzek semmit. Kérlek írjatok, nálatok ez milyen.
2011. júl. 25. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínű tényleg nem kényelmes neki, ezért ilyenkor jelez a babád.

Amúgy az sem ritka, ha a 20 hétig nem érzik a baba mozgását, de ez még nem kóros. Függ attól, hogy hol helyezkedik el a méhlepény, illetve mennyire vastag a hasfal és egyebek...

Én az igazi mozgást a 18. héten kezdtem el érezni.

2011. júl. 25. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a 19. hétben éreztem az első "igazi" mozgást. Addig még hason fekve sem :S
2011. júl. 25. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

És milyen érzés az igazi mozgás? Kb az, amit én leírtam, vagy inkább ütés jellegű? vagy milyen?

Köszi az eddigi válaszokat!

2011. júl. 25. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocs a kérdésért,de lehet egyálltalán hason feküdni?Én 5hetes vagyok,de már most nem merek hasra feküdni nehogy baja legyen.
2011. júl. 25. 18:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Lehet hason feküdni, attól nem lesz semmi baja, főleg nem olyan korai időszakban. Mikor már nagyobb a poci, akkor már kényelmetlen is, meg rugdalódzik a baba, ha nem tetszik neki, hogy hason fekszel.

Legalább is ezt olvastam. Kellemes babavárást minden kismamának!

2011. júl. 26. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi :) és bocsi tényleg nem kötekedésnek szántam csak nem voltam ezzel tisztában :)
2011. júl. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!