Tavaly decemberben elvesztettem 11hetes magzatomat! sajnos mütétemis volt ebből kifolyolag most már 9 hónapja probálkozunk de nem sikerült még! Vajon lehet még kis babám?
Persze,hogy van esély,ne görcsölj rá,mert akkor azért nem fog sikerülni.Én idén vesztettem el a 21 hetes élő magzatot,amit meg kellett szülni és utánna még kaparás is volt.(sajnos nem volt egészséges)Ráadásul bennem hagyták a méhlepény 2 darabját,ami hál Istennek magától távozott.
Én nem hagytam abba az Elevit szedését úú.minden nap 1-et vettem be.(március óta)Nagyon sokat próbálkoztam az ovulációs időszak főbb 3 napjában szexeltünk a párommal és minden aktus után 20-30 percig párna volt a fenekem alatt.Most kb.10-11 hetes terhes vagyok,holnap megyek dokihoz és remélem minden rendben.
Nyugi sikerülni fog!
Az a baj, hogy sokan, akik gyereket szeretnének nagyon rágörcsölnek erre a témára, amit nem kéne, mert ez az érzelmi görcsösség sokszor a hátulütője a dolgoknak. Ezt tapasztalatból tudom, ahogy sokan mások is. Sajnos az is előfordul, hogy ideje korán elveszíthetjük a magzatot, mint ahogy te is írtad.
Azt tudom neked javasolni, mint a többiek is: Ne görcsölj rajta, mert akkor annál nehezebb lesz teherbe esned!
Kitartás, mert ami késik nem múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!