Mola terhesség?
Uhhh szia kitartást
Addig míg csökken szépen szerencsére nincs baj.
Nekem csak nem zárható ki hogy mola volt. Hetente jártam hcgre de szerencsére csökkent és kitisztult de nagyon lassan.
Jelen pillanatban mást nem tudsz tenni mintvhogy nézegeted a hcgt és vársz.tudom idegörlő. De lesz még egészséges terhességed.
Nekem ezek után egy ujabb vetélés lett de sikerült egy tökéleteset alkotni aki már itt szuszog.
Kegyetlen volt nem a molára gondolni és a kislányomnál végig nagyon magas volt a hcg szint. 12.héten tudtam elhinni hogy valós ,él és nem mola
De mi a kérdés? Mert hogy azt nem írtál.
Hetente kell nézni a HCG szintet, jelen pillanatban ennyi.
Elég alacsony a hcgm, 47 , 9 nappal a műtét után.
Ha lemegy vagy folyamatosan csökken, akkor megnyugodhatok?
Akkor is egy év múlva lehet csak baba?
Ha lemegy akkor nincs gond de tuti nem lesz. Nekem nem kellett semmire sem várni bár nálam csak nem kizárt volt.
Az orvosod fog tudni többet mondani.
Az, hogy mennyit kell várni, attól függ, hogy komplett vagy inkomplett mola terhesség. Inkomplett után meg kell várni, hogy gyakorlatilag 0 legyen a HCG (pontosabban labor szerinti normál tartományba kerüljön, jellemzően <2 IU/l), egy hó múlva kontroll, és ha oké, mehet a következő.
Komplettnél többet kell várni, ott nagyon minimum 6 hónap.
Gratulálok!! Remélem nálunk is minden rendben lesz majd, ha eljön az ideje🙏
Boldog babavárást!
#6-os voltam
Biztosan jön majd nemsoká a szivárvány tesó! Szurkolok!
De ez a terhességem is egy rémálom, folyamatosan aggódom, vereztem is, nem is egyszer. Kislányom mellett pihenni síncs időm, pedig feküdni kéne sokat.
Még egyszer nem vágok bele, de nagyon várom a kisfiam. Nekünk már nem.jut nyugis babavárás, azt is leütnèm aki arról áradozik milyen jó terhesnek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!