Vetélési ciklus 54 napos lenne nálam ebben az esetben?
Sziasztok!
Ma vagyok a 45.napon mikor elkezdődött a vetélési vérzésem 😔
Lh tesztet használva tudom, hogy ma az 5 dpon vagyok.
Július 31.-ére, azaz jövőhét utáni hétfőre várom az első menstruációt.
Nagyon remélem, hogy tényleg meg fog jönni aznap.
Ilyenkor ugyanúgy működik minden, igaz? Nekem előtte is mindig 14 napos volt a luteális fázisom.
Facebookon is kiírtam egy csoportba, hogy tapasztaltot gyűjtsek, és a 90%-a azt írta, hogy ugyanúgy jött meg az első vérzés, amilyen hosszúak voltak a ciklusai előtte. Tudom, hogy minden test más, minden szervezetnek más a tempója, de mégis megfogalmazódott bennem a kérdés hogy nekem miért nyúlt ki ennyire?
Szóval akkor várhatom ugyanúgy a 14.napra a vérzést? Ebben gondolom nincs változás.
Köszönöm, ha válaszolsz
Kicsit hülyén fogalmaztam, bocsánat. Szóval június 8-15 között volt a vetélési vérzés, 8 napig tartott, azóta nem vérzek. Ma vagyok a 45. ciklusnapon.
Július 15-16 volt pozitív lh tesztem. Az a ciklus 38-39.-edik napja volt. Ebből számoltam ki, hogy július 31.-én kellene megjönnie. Csak nem tudom peteérés után is húzódhat e most a luteális fázis ilyenkor, vagy az marad fixen 14 nap.
Teljesen normális, ha a következő 2-3 ciklusod megborul, és nem olyan lesz, mint általában. Nem mindegy az sem, milyen idős volt a terhesség. Azért egy 4+x napos terhesség sokkal kevésbé borítja meg a szervezetet, jóval kevesebb idő, míg kiűrül a HCG és újraindul a szervezet működése, mintha már a 2. trimeszter kapujában van valaki. Én azt mondom, hogy semmit ne vegyél most biztosra, mert bár általában a luteális fázis nem változik, de azért a hormonok most is beleszólhatnak dolgokba, akár abba is, hogy az LH teszt mennyire volt pontos. Főleg, hogy az nem is igazolja, hogy megtörtént a peteérés, lehet, csak LH csúcs volt, amit ovu nem követett.
Nem elkeseríteni szeretnélek abszolút, csak hát ilyenkor tényleg nagyon bizonytalan minden. A legjobb, ha inkább semmibe nem éled most bele magad, és csak figyeled, mi történik, és örülsz, ha jól alakul.
Nagyon szurkolok, hogy gyorsan túllegyél ezen az időszakon.
Tényleg nem lehet ezt tudni. Nem baj, ha kb.kiszámolod, de ne ess kétségbe, ha mégse úgy lesz, mert az is normális. Én pl.progit szedtem terhesen, ezert vetélésnél a menstruáció nem kezdődött. Abbahagytam a progit és pár napra rá indult meg. Az első vérzés egyáltalán nem volt erős, mint ahogy beharangozták, de a pecsételés elhúzódott. Az ovum késett pár napot az addigihoz képest.Azt már sajnos nem tudom, megmondani, hogy jött meg az 1.ovu után, mert új telóm van és nem mentette a naptárat 🙄De azt hiszem, az nem változott.
Tudom, milyen rossz ez a kiszámíthatatlanság, de türelem. Ezt ki kell bírni és minden szépen visszaáll. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!