Van esetleg aki vetélés,vagy missed ab után azonnal egy két ciklus után teherbe esik? Mennyire lehetséges?illetve nem gond ?fel van készülve a méh?két hónapja volt.. de az orvos csak annyit mondott a kórházban hogy ha jönnie kell a babának majd jön.
Kérdező, majdnemcsak ugyan így voltam. Szikhólyag latszott csak. 9 hetesen műtöttek.
Nekem azt mondta a doki, hogy a műtét utáni első 3 hónapban nagyobb az esély egy terhességre mint utána.
Ez a hagyjunk ki 3 hónapot csak magyarországon divat, vagy 100éve elavult nézet ez is.
Ha valakinek nem jön össze a terhesség, ott is van olyan beavatkozás, ami hasonló egy ab,-hoz. Megkaparják a méhfalat, hogy könnyebben menjena beágyazódás.
Ez nem egy olyan terhesség, szülés még, ami miatt pihentetni kell a testet. (Nyilván ha előrehaladottabb lett volna akkor nem így van, de az első trimeszter alatt ezt vallja a dokim).
Rengeteg külföldi oldalt olvastam, ott is azt irják, amit a dokim mondott.
A vérzést meg kell várni, hogy elmúljon és mehet ujra.
Ha nem megfelelőek a körülmények, úgysem marad meg.
Ezt a 3 hónapos kihagyást már csak az idősebb dokik erőltetik. Persze, vetélés/missed ab után az első hónapban amúgy sem jellemző, hogy a szokásos módon jönne meg a menstruáció, de utána szépen beáll, lehet tovább próbálkozni.
Én májusban vetéltem el spontán, augusztusban lettem terhes.
Nálam nemrég missed abot állapítottak meg, de végül 2 hét múlva magától távozott. Nekem azt mondták, lehet egyből próbálkozni. Azokat a nézeteket, miszerint meg kell várni a méh regenerálódását, már rég megdöntötték.
Szóval mi próbálkozunk, és jön, amikor jönni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!