Van itt olyanaki csináltatott Nk ölősejtes vizsgálatot vagy Th1 és Th2 arány vizsgálatot? Csak női részről kell ezeket nézni? (synlab-nál azt mondták, hogy a nőnél kell, de mi azt hittünk mindkettőnknél nézik) Ciklus melyik szakaszánál szokták nézni?
A G1 intézetben csinálnak kevert limphocytas tenyésztést, abban részletesen benne van az NK sejtarány is ill., hogy a pároddal passzoltok vagy sem. Ezt a vizsgálatot csak itt végzik. De nagyon drága. Mehetsz a Budai Irgalmasrendi kórházba ahol van meddőségi immunológia. Ott van egyébként is a legnagyobb immunológiai centrum. Kérsz időpontot valakihez rendelésre és leveszik a vért ami szükséges. Ez ingyenes, de gyakran ha szükséges sajna
átküldenek a G1- be a fennt említett vizsgálatra.
A leletet tényleg csak immunológus tudja értelmezni, tünetek és labor alapján. Gyakran látsz valamit rossznak, de ők máshogy értékelik.
Kérdező!
Megcsináltattad a vizsgálatot?
Én 3 missed ab-on és egy terhessèg megszakításon (beteg volt a baba) vagyok túl.
Csomó vizsgálatot megcsináltattam,de ez még kimaradt.
Megírnád a tapasztalatodat?
Nagyon köszönöm
Most hívtak vissza pont a laborból és igen nekem is mondták, hogy még nem mehetek,mert 60 napnak el kell telnie a műtét és vérvétel között. :(
Pedig már jövő héten mentem volna.
Letroxot szedek. Az remélem nem befolyásolja az eredményt.
6-8 hét? Nekem 20-25 napot mondtak az eredményre.
Márciusban megyek Fülöp Vilmos professzorhoz és hozzá jó lenne vinni az eredményt.
Átérzem a helyzeted, én novemberben akartam volna intézni, de aztán kiderült, hogy várni kell.
Kérdezz rá a laborban vagy dokinál, hogy szedheted e a Latroxot. Nekem azt mondták ilyenkor cukorgyógyszert, meg szívgyógyszert lehet szedni. Egyén esetben konzultálni kell az orvosoddal.
Azért ilyen sok idő mert egy kompexebb vizsgálatot csináltatunk, nem csak az Nk ölősejteset.
Teljes alloimunn panelt csináltatjuk meg, a 135.000Ft-osat. Jó drága, de biztosra szeretnénk menni.
Igen, én is azt szeretném.
Legyen benne minden. 6-8 rengeteg idő....
Véletlenül elküldtem az előbb.
Szóval mi is azt csináltatjuk meg, bár nem tudom mi mit takar pontosan,de az orvos majd biztosan tudni fogja.
Az az igazság, hogy hiába jártam eddig immunológushoz a vérvételen kívül semmi egyébre nem küldött.
Ezt a vizsgálatot magam találtam és úgy gondoltam, hogy ezt mindenképpen meg kell csináltatni és kerestem új orvost is, így találtam rá Fülöp doktorra, aki állítólag nagy koponya a vetélések tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!