Van itt olyanaki csináltatott Nk ölősejtes vizsgálatot vagy Th1 és Th2 arány vizsgálatot? Csak női részről kell ezeket nézni? (synlab-nál azt mondták, hogy a nőnél kell, de mi azt hittünk mindkettőnknél nézik) Ciklus melyik szakaszánál szokták nézni?
Én a Kaáliban kaptam egy listát, hogy mit érdemes nézetni ha valaki többször elvetél
Itt leírtam, hátha segítség: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetel..
Köszönöm. Ezek szinte mind meg vannak illetve a férjem spermium vizsgálata majd januárban lesz.
Kromoszóma nekünk már volt.
Nálatok találtak már valamit?
Mi azt tudjuk, hogy természetes úton miért nem sikerült. Pco, magas prolaktin, mthfr mutáció, de ezek mind kezelve vannak a lombik alatt, igazából a vetélés okát nem tudjuk.
A spermavizsgálat, hogy mennyi meg hogy mozognak, vagy valami másra mentek?
DNS fragmantáció vizsgálat is lesz, igazából ott is a legnagyobb csomagot választottuk.
A DNS töredezettsège pl okozhat az első trimeszterben vetèlèst.
Olvasd el a cikket!
Egyszerűen már nem tudom milyen vizsgálatokra kellene menni.
Sperma és az ölősejt,ami nincs meg.
Azon kívül minden szerintem és minden negatív.
Most addig szeretnèk menni, amíg valamit nem találnak.
Köszi, ez a mi listánkon eddig nem volt, de szerintem mi is utánajárunk.
Remélem tud nektek majd a doki segíteni.
Kedves utolsó!
Férjed is ki lett vizsgálva?
Akroszoma, fragmentació, ROS mèrès?
Nálunk ez a vizsgálat és a G1 laboros hiányzik,a többi egyéb mind negatív.
Remélem találnak valamit a vetélést okozza és sikerül orvosolni a problèmát.
Korban már én sem vagyok fiatal
(37)
Sokat várok Fülöp Vilmostól!
Bízom benne segít majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!