Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van itt olyanaki csináltatott...

Van itt olyanaki csináltatott Nk ölősejtes vizsgálatot vagy Th1 és Th2 arány vizsgálatot? Csak női részről kell ezeket nézni? (synlab-nál azt mondták, hogy a nőnél kell, de mi azt hittünk mindkettőnknél nézik) Ciklus melyik szakaszánál szokták nézni?

Figyelt kérdés
Kaáli intézetbe járunk lombikra, és 2 vetélésen vagyok túl. Doki adott egy listát, hogy milyen vizsgálatokat lehet ilyenkor nézetni. De azt mondta nem tud benne segíteni, ha eredmény majd meglesz akkor immunológushoz menjünk kiértékelni.

#vetélés #ölősejt #Th1 és Th2
2020. szept. 28. 11:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Én a Kaáliban kaptam egy listát, hogy mit érdemes nézetni ha valaki többször elvetél

Itt leírtam, hátha segítség: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetel..

2020. dec. 4. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Ezek szinte mind meg vannak illetve a férjem spermium vizsgálata majd januárban lesz.

Kromoszóma nekünk már volt.

Nálatok találtak már valamit?

2020. dec. 4. 22:05
 13/21 A kérdező kommentje:

Mi azt tudjuk, hogy természetes úton miért nem sikerült. Pco, magas prolaktin, mthfr mutáció, de ezek mind kezelve vannak a lombik alatt, igazából a vetélés okát nem tudjuk.

A spermavizsgálat, hogy mennyi meg hogy mozognak, vagy valami másra mentek?

2020. dec. 5. 08:35
 14/21 anonim ***** válasza:

DNS fragmantáció vizsgálat is lesz, igazából ott is a legnagyobb csomagot választottuk.

A DNS töredezettsège pl okozhat az első trimeszterben vetèlèst.

[link]

Olvasd el a cikket!

Egyszerűen már nem tudom milyen vizsgálatokra kellene menni.

Sperma és az ölősejt,ami nincs meg.

Azon kívül minden szerintem és minden negatív.

Most addig szeretnèk menni, amíg valamit nem találnak.

2020. dec. 5. 10:16
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszi, ez a mi listánkon eddig nem volt, de szerintem mi is utánajárunk.

Remélem tud nektek majd a doki segíteni.

2020. dec. 5. 10:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Bízom benne, hogy sikerül végre mindkettőnknek!
2020. dec. 5. 10:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi😊
2020. dec. 5. 10:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Sajnos gyakran nem derül ki mi okozza a vetéléseket. Nekem a G1 intézetes vizsgálatból egy th1 citokin eltolódás derült ki, ami mögött egy autoimmun betegségnek kellene állnia. Nálam van viszont egy negatív immunszerológia ill egy kicsit az antifoszfolipid szindroma felé rezeg a léc, de gyakorlatilag a vetélés mellett soha nem volt még trombozisom és egyéb más kimutatható alvadási zavarom sincsen ill egyéb más tünetet sem mutatok. Így az antifoszfolipid szindróma nem igazolható teljes mértékben. A Fülöp doktorról sajnos vegyes véleményeket olvasok, de megpróbálom én is. Ő immunglobulin kezelésekkel dolgozik, ami ha tanulmányokban utána olvas az ember, sajnos placebo hatású és nem bizonyítható tényleg az segít a terhesség megtartásában. Mi ott állunk ahol a part szakad. Sajnos a korban én már benne vagyon.....sok esélyünk már nincsen. Csak az idegesítő, hogy felmegyünk a holdra , űrszondákat lövünk fel mindenfelé, de nem tud a híres orvoslás egy vetélést megakadályozni sőt még egy diagnózist sem mondani. Nálam ha még bírom és rászánnám magamat lombikra, akkor a sandimmun nevű gyógyszerrel kell startolni.
2020. dec. 8. 13:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Férjed is ki lett vizsgálva?

Akroszoma, fragmentació, ROS mèrès?

Nálunk ez a vizsgálat és a G1 laboros hiányzik,a többi egyéb mind negatív.

Remélem találnak valamit a vetélést okozza és sikerül orvosolni a problèmát.

Korban már én sem vagyok fiatal

(37)

Sokat várok Fülöp Vilmostól!

Bízom benne segít majd.

2020. dec. 8. 15:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Persze minden, de minden! Már két lombikom volt. Ha én 37 lennék?! Az jó lenne.
2020. dec. 8. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!