Baba látogató, ez jó lenne arany középútnak?
A járvány miatt nagyon óvatosak voltunk eddig is, és hamarosan szülni fogok. Eddig úgy volt, hogy az enyhülésig nem is jöhet senki, de most már a baba pár hetes korában megengednénk a babalátogatást, annyi kikötéssel, hogy
1.belépés után alapos kézmosás, és a baba közelében vegyenek fel maszkot.
2.ebben az esetben még nem szeretném, férjem se, hogy legyen puszi, és ölelgetés.
Szerintem az eddig tervezett, csak neten nézhetik meg helyett ez már így is sokkal jobb, mert legalább láthatják, de egyesek kijelentették, hogy ez hülyeség és ők akkor is akarják dajkalni, puszilgatni.
Hozzáteszem, Bpen élünk, és kb 2-3 hetes korában jönnének látogatni amikor még nagyon pici.
Az én fiam januárban született, anyunak kapart a torka, ezért mindenki, aki vele egy háztartásban él (apu, mamám) vett maszkot babalátogatáskor. Én nem én kértem, maguktól gondoltak rá.
Úgyhogy teljesen normális, amit kértek. Szerintem nem lesz vele senkinek baja.
2 hetes a pici
Tegnap voltak itt a nagyszulok.
Annyi keres volt h alapos kezmosas.
Kapott kez simit es kezbe vette mind a ket nagyi. Kb fel napot voltak, foznom nem kellet hoztak. Mikor aludt csendbe kimentek a teraszra.
2,5 hós a pici
Egyik nagymama még nem látta.....
Másik önkéntes karanténban
Papa negatív teszttel jött
Mi 2 hete "fogadunk" először látogatókat (nagyszülők), akkor lett 6 hetes. Lakásba nem jöhetett fel senki, lementünk sétálni, maszkban, kézfertőtlenítés után egy fotó erejéig a kezükbe vehették, de ennyi.
Fel sem merült, hogy valamelyikük ne tartsa be a kérésünket, mert ők sem akarnak ártani a gyereknek. Hiába mondják, hogy a koronavírus nem okoz súlyos betegséget gyerekeknél, mindig van kivétel, és nem szeretnék kivételek lenni.
A ti szabályaitok is ésszerűek, aki nem fogadja el, azt ne engedjétek látogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!