Igaz lehet, hogy gyakoribb a minden előjel nélküli vetélés, mint barnázás, vérzés után?
Figyelt kérdés
Itt gyakorin rengeteget olvastam mikor terhes lettem, és a sok történetből úgy vettem észre, hogy ha valaki vérzik azért abból sok (nem mind) baba megmarad. Ellenben azok akiknek semmi jele nincs, hogy gond lenne, nagy százalékban elvetélnek. Ti hogy látjátok?2023. ápr. 17. 17:50
11/19 anonim válasza:
Sajnos, már most látom a fejleményt. De lehet, hogy megírom, ha képes leszek rá. Most még csak sírni tudok.
13/19 A kérdező kommentje:
Igen voltam. A babával minden rendben🙏Szép nagyot nőtt, ver a szíve.😁☺️ hematóma már nincs, lehetséges az ürült ki tegnap. Ma pedig már nem volt barnázás☺️
2023. ápr. 18. 14:15
14/19 anonim válasza:
Kérdező! Ez szuper! Már minden rendben lesz!
Az én babám ma reggel itt hagyott engem. Angyalka lett🖤
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is úgy érzem! Legalábbis remélem.☺️
Őszintén sajnálom a veszteségedet!🖤
2023. ápr. 18. 14:57
16/19 anonim válasza:
Gratulálok Kérdező, boldog babavárást kívánok! :)
Sajnálom 4-es, jó egészséget és mielőbbi lelki gyógyulást Neked!
17/19 anonim válasza:
Köszönöm nektek. Talán majd eljön egyszer.
18/19 anonim válasza:
14# Sajnálom. Nem akarok beleszólni, sem lekicsinyelni a fájdalmad de szerintem csak magadnak ártasz ezzel. Hat hetes sem voltál. Az minden volt csak nem baba. Ilyenkor még magzat sem.
19/19 anonim válasza:
#18! Persze, kicsi volt, de nekem lehet, hogy az utolsó esélyem. Mindenki úgy kezdi, nem babaként🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!