Melyik a gyakoribb vetélés, amikor vérzéssel jár vagy amikor vérzés nélkül és műteni kell?
Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 16:31
1/4 anonim válasza:
Én nem tudom. De ha vérzés van akkor is szoktak műteni. Én vereztem és műtötték. Talán a verziós gyakoribb de egy orvos tudna talán ezt még ő Dani. Baj van?
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs baj, itt nost nem a műtéten van a hangsúly a kérdésben, csupán ijesztő számomra, hogy úgy is el lehet vetélni, hogy tulajdonképpen észre sem veszi az ember, semmi tünet nincs. Csak akkor tudja meg, hogy baj van, mikor a legközelebbi ultrahangon közli az orvos.
Kíváncsi voltam, hogy mi a gyakoribb? Hogy az orvostól tudják meg, vagy ha a vérzésből észrveszeik...
2019. okt. 5. 19:45
3/4 anonim válasza:
Nekem tavaly volt egy missed ab-m és nem véreztem,pedig már 2 hete nem élt...műszeres befejezés volt.
4/4 anonim válasza:
Pénteken voltam 12 hetes uh .ahol közöltek hogy nem el .meg aznap meg is műtöttek mert mar 5 hetes kora ota kb elhalt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!