Közvélemény kutatást végzek!Pusztán kíváncsiságból.Azt olvastam,hogy a vetélések a szívhang beindulása előtt a leg gyakoribbak.Ezt meg cáfolnám,mart nekem volt vetélésem 5,6,8 hetesen.Szóval nektek ha volt,hány hetesen történt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 06:43
1/18 anonim válasza:
7 hetesen volt vetélésem. Mikor bementünk az ügyeletre vérzéssel, még volt szívhang. Másnap kellett visszamennem. Addigra a babának nyoma se volt már
2/18 anonim válasza:
Tehát ha itt válaszol 100 nő, akik közül mondjuk 99nek 8 hetesen volt vetélése, egynek pedig 5 hetesen, az véleményed szerint megcáfolja a világ statisztikát. Aha.
3/18 anonim válasza:
Pedig igaz. A vetélések nagyrésze akkor zajlik, amikor a nő még nem is tudja, hogy terhes. Aztán csak az tűnik fel neki, hogy ebben a hónapban kicsit csúszik, és valamivel erősebb a vérzés a megszokottnál.
4/18 anonim válasza:
2 vetélésemből egyiknél sem volt soha szívhang, már előbb elmentek
5/18 A kérdező kommentje:
Ez is egy statisztika nem?Egy csomo olyanrol hallok hogy 9-12 hetesen vetéltek el.Ha odáig eljutnak,vajon mi történik?
2021. aug. 31. 07:31
7/18 anonim válasza:
Nekem is még szìvhang előtt volt.
9/18 anonim válasza:
2 vetélésem volt, a 6.héten, szívhang még nem volt.
Igen ez egy statisztika. Igazad van, egy csomó olyan van, hogy 9-12 hetesen mennek el a babàk, de sokkal több olyan van, ahol már az 5-6.hétnél tovább nem fejlödnek.
Ezek olyan friss terhességek, hogy sokszor még a szük család sem tud róluk - ezért ritkábban hallod ezeket. Mi is csak ketten a férjemmel tudjuk, hogy a két gyermekünk elött volt két vetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!