Sajnos tegnap elkellett venni a pici babànkat,nem fejlődött ès nem volt szìvhang..😔 mennyi idő a felèpülès abortusz utàn?!
Fizikailag vagy lelkileg?
Nekem 9hetes lettem volna, mikor műtéttel elvették. 6 hetesen megállt a fejlődésben.
Műtét után kb 1 hétig véreztem, mint egy mensi alatt és ennyi.
Az első mensim pontosan megjött a műtéttől 28napra.
Utána belevágtunk ujra, az első hónap nem a mi hónapunk volt, másodikban viszont megfogant a lányunk. 30 hetes vagyok vele.
Lelkileg nekem nem volt nehéz annyira.
Már a tesztnél volt egy olyan érzésem, hogy baj lesz. Nem éltem bele magam a babába.
Mütet elötti hét volt nehéz, mikor már tudtam, mi vár rám, és hogy egy halott baba van bennem.
Műtét utáni 1-2 nap még sirdogáltam és ennyi. Utána már csak előre néztünk.
Nem neked írtam, hanem a félős hozzászólónak :)
A következő babáddal már remélhetőleg minden rendben lesz. Nekem is sajnos csak a második látszik összejönni. Nekem nem missed volt, hanem spontán ab. Következő ciklusban megint teherbe estem, de jópár hétig csak aggódtam :/ Nem is éltem bele magam a mai napig sem úgy, ahogy az elsőnél pillanatok alatt sikerült. Elgyászoltam és mentem tovább, de azért a nyoma megmarad örökre :) Mindig ő lesz az első gyerekünk, aki nem születhetett meg. Én így gondolok rá szeretettel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!