Lehet vetélés vagy kémiai terhesség?
Sziasztok!
A ciklusaim általában 29-30 naposak, az előző menstruációm március 10-én kezdődött és 5 napig tartott, április 7-8-án kellett volna megjönnie, de ez elmaradt. Április 14-én csináltam tesztet (3 darab) aminek pozitív lett az eredménye.
Tüneteim nem igazán voltak, enyhe menstruáció előtti görcsök, egy- két szurkálás, enyhe mellfeszülés. Az egyetlen "gyanús" jel a mellbimbóim változása volt, kis érzékenységgel (sem a ruha, sem a melltartó nem irritálta, érintésre volt érzékenyebb).
Április 13-án enyhe barnázásom volt, kisebb, enyhe görcsökkel, has feszüléssel, szurkálással, majd 14-én erősebb barnázás, rózsaszínes folyás és pár csepp erőteljesebb színű vér. A melleim kevésbé érzékenyek, csak a mellbimbóim "hetykék" még. Ma kevés barnás folyást tapasztaltam.
Tapasztalt már valaki hasonlót, s ha igen, mi lett a vége?
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!