Ha volt már 1 abortuszom, a 2.-nál is kitágítanak? (Nincs gyerek)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 16:36
1/15 anonim válasza:
Nem akarok tapintatlan vagy bunkó lenni, de mért nem tanultál az elsőből? Nem egyszerűbb védekezni?
2/15 anonim válasza:
Én sem értem az ilyen felelőtlen embereket.
Egyébként vagy igen, vagy nem. Orvos és kórház függő
4/15 anonim válasza:
Én tudok olyat aki nem vedekezett, megtartotta a babát mert mindig szeretett volna, de utána már védekezett mert NEM AKART ABORTUSZT.
5/15 anonim válasza:
Orvosa válogatja. A legtöbbször igen. Baratnőmnek 5 volt, neki minden esetben tettek fel tágítót.
Nem kellene azonnal letámadni a kérdezőt. A baratnőméknél mindegyik baba tervezett volt, 1 down baba, 2 fejlődési rendellenességgel, 2 mised ab, de technikailag ez ugyanaz...
6/15 anonim válasza:
3 missed ami úgyan az az eljarás és mindig tagízottak!
7/15 anonim válasza:
Gondolom azok pontoznak le akik ugyanilyen felelőtlenek, gratulálok
8/15 babyboom567 válasza:
8 éve volt missed ab-om,megindult vetélés befejezéseként.Első terhességem volt, mégsem tágítottak.
9/15 anonim válasza:
7!
Sosem volt abortuszom, már nem is lesz. Azért pontoztalak le, mert látatlanban, a tények konkrét ismerete nélkül elitelsz valakit.
10/15 anonim válasza:
Kedves 10, azt se tudod hogy én melyik választ írtam, nem ítéltem el benne senkit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!