Elindulhatott a spontán vetélés?
Figyelt kérdés
9 hetesen közöltek, hogy nem el a baba, 6 hetes méretekkel.
Március 24én történt a vizsgálat. Tegnap írtak ki műtétre, de ma voltam pisilni és ilyen rozsaszínes darabos valami jött ki (hasonló volt, mint a nyak dugó) és a WC papír is rózsaszín volt.
Azóta görcsöl a hasam. Nem nagyon olyan mindjárt megjön mensi érzés.
Ez jelentheti az, hogy megindult akkor a vetélés?
Ha igen meg mire lehet számítani?
2023. ápr. 1. 20:05
1/5 anonim válasza:
Sajnálom. :(
Igen, ha szerencséd van, elindult magától. Erősebb menstruációra számíts, darabokkal.
2/5 A kérdező kommentje:
Meg most olyan épphogy barnázás-rózsaszínezés van, de az minden alkalommal mikor WC-és megyek. Eddig ilyen nem volt. Meg a hasam is gyengén görcsöl. Tényleg olyan mit akinek megjön mindjárt.
2023. ápr. 1. 20:17
3/5 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött.. ha "szerencséd" van magától kiürül..
Sajnálom és kitartást.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remelem hamar túl leszek rajta. Testileg. Lelkileg nehezebb lesz szerintem.
2023. ápr. 2. 08:09
5/5 anonim válasza:
Én novemberbe veszítettem el. Valóban nehéz lelkileg, most érzem azt hogy már kezdem túl tenni magam rajta.
Egy par hónap és könnyebb lesz neked is hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!