Az utrogestan képes visszatartani a vetélés beindulását?
3 hete teszteltem nagyon erős pozitívat, de már akkor is barnázgattam. Orvosom írt fel utrogestant, amit a kisfiammal is kellett szednem. 2 petezsák van de még most 6-7hetesen is üres volt az egyikben láttak kezdődő embryot, a pecsételő vérzés már 2 hete tart, korházban is voltam, most 3 napig semmi nem volt majd ma újra elkezdtem pecsételni.
Volt már 2 vetélèsem, akkor nem szedtem az utrot és szépen ki is ürültem. De szerintem nem igazán normàlis 2 hete pecsételgetni progeszteron pótlàs mellett....
2 nap múlva kell visszamennem a dokihoz.
azt kell csinálni amit az orvos mond.
ha nem lesz hamarosan szivhang akkor biztos nem szedetik veled a végtelenségig.
Kivizsgáltak már, hogy miért van ennyi vetelesed?
4# a petezsakok nekem is nőttek, uigy ahogy neked. Szinten kettő volt. Egyik kisebb volt mint a másik végig.
A nagyobb 22*25mm a legvégén. Én meg vérezni sem véreztem, nem is pecseteltem, nem volt görcs sem.
Egyik petezsakban sem volt végül embrió. Vagyis.. eleinte volt szikholyag aztán sejthető volt az embrió, de aztán eltűnt a szikholyag és a leleteimen nem volt említés többet embriorol.. csak a petezsák nőtt.
A másikban (kisebb) semmi sem volt az csak nőtt, de lassabban, aztán ellaposodott.
Nekem műtéttel kellett befejezni ezt a terhességet a 9. héten. Nem volt az utolsó napon sem életjelenség, csak a nagy üres petezsák.
". De szerintem nem igazán normàlis 2 hete pecsételgetni progeszteron pótlàs mellett...."
De, lehet normális. Én sokáig pecsételtem még és itt a fiam...
Igen, mindenféle meddőségi kivizsgáláson átestünk a férjemmel. A progeszteron hiány mutatkozott meg trombózis hajlamot találtak de az is kezelve van.
#6 most pont így vagyok én is, az üresre mondta a korházban a doki, hogy egy babára számítsak majd maximum. De 3 hét alatt még sehol embrió egy kicsit lelombozó. A kisfiam a 6.hét elején már szépen látszott szívhanggal.
#7 persze, én is olvastam, hogy ha a lepény a méhszáj fölött tapadt akkor normális és stb esetekben, de nálam abszolút semmi vérzésre adó indokot nem láttak, ráadásul napokig (éjjel-nappal) görcsölgettem nagyon durván, amire mondta az orvos, hogy nem jó dolog.
8. Ha a lepény rossz helyen tapad, arra nem adnak progeszteront...
Nekem sem láttak semmit, csak progeszteron hiányom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!