Nem kell, ez orvos függő nekem műtét után, mindig 1 vérzést mondott még a 14 hetes megszakítás után is.
A fiamm missed után 2 hóban fogant, már 4 éves
2023. febr. 6. 07:31
12/28 anonim válasza:
9# Én vèrezgettem a 8.hèten, de nagyon enyhén. Azt mondta a doki , hogy a baba jól van, nem tudja honnan jön a vér. Volt szívhang is még. Sajnos valamikor közvetlenül utána állt le a méretei alapján. De csak a 10.hèten derült ki. Készültem rá valamilyen szinten , mert aznap sokkal jobban elkezdtem vérezni. De annyian nyugtattak, hogy talán csak hematóma stb. Elég szar érzés , főleg , hogy nem szívódott fel, hanem láttuk amikor kijött. De megbeszéltük, hogy nem úgy tekintünk rá, mint a meg nem született kisbabánkra, mert az pokoli lenne, hanem mint egy életképtelen embrióra. Első gyerekünk lett volna. Nem szeretnék depizni, minél előbb szeretnénk újra próbálkozni. Abban bízom, hogy szépen kijött minden magától és nem kell műtét.
2023. febr. 6. 10:03
13/28 anonim válasza:
12-es vagyok. Én 33 vagyok. Nem szeretném én sem az időt vesztegetni.
2023. febr. 6. 10:04
14/28 A kérdező kommentje:
12# Sajnálom, szörnyű élmény lehetett. Minden jót kívánok.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2023. febr. 6. 11:23
15/28 anonim válasza:
14# Neked is midnen jót. Szurkolok, hogy összejöjjön újra hamar mindkettőnknek.
2023. febr. 6. 11:46
16/28 A kérdező kommentje:
így legyen!
2023. febr. 6. 12:54
17/28 anonim válasza:
Az én orvosom eléggé toppon van ez ügyben, elismert szaktekintélynek számít a régióban. Én spontán vetéltem el 9 hetesen januárban (valójában a 7. héten állt meg a fejlődésben), nagyrészt kiürült minden, mikor a doki vizsgált, de kaptam ergam cseppet, hogy rásegítsen a folyamatra. Azt mondta, hogy a következő menszit várjuk meg, vár egy kontrollra, ha elmúlik, és ha minden ok, lehet nyugodtan próbálkozni újra. A tapasztalata szerint könnyebb is a teherbe esés ilyenkor.
2023. febr. 6. 15:21
18/28 A kérdező kommentje:
17, igen csak a spontán vetélés és a műszeres az nem uaz. mármint végeredményét tekintve uaz, a szörnyű mivoltát tekintve is uaz de élettanilag nem.
én sok sok tanulmányt találtam a nemzetközi szakirodalomban ami a spontán vetélés esetén azt írja le amit te említettél, de ezekben a tanulmányokban nem veszik egy kalap alá a spontán veszteséget a missed ab-al.
2023. febr. 6. 15:43
19/28 anonim válasza:
A missed ab esetében is azt szokta javasolni, mint a spontán esetében. Ha a kontrollon minden rendben, nincs akadálya újabb terhességnek, nem magyarázta, miért, annyit mondott, hogy élettanilag semmi akadálya nincs neki. Azt mondta, hogy a jelenlegi kutatások már rég megdöntötték azt az elméletet, hogy várni kell.
2023. febr. 6. 15:53
20/28 A kérdező kommentje:
köszönöm. És akkor nálatok hogy van a kontroll? Nálunk műtét után 3 héttel. De nekem nem jött akkor még meg. Ha jól értem akkor neked vissza kell menned akkor is ha megjön majd (nyilván ha majd megjön és el is múlik) és akkor ha ott mindent jónak lát az orvos akkor zöldlámpa?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!