Akinek progeszteron mellett nem maradt meg a baba, annak szedés után mikor ment el?
Elvileg 7+3 hetes terhes vagyok. 6+0 óta szedem a progeszteront, napi 3x1-et. Eddig nagyon erős hányingerem volt, ami hirtelen mára elmúlt és picit görcsöl a hasam. Akinek progeszteron mellett elment a babája, annak hogy zajlott? Mikor, voltak előjelek?
Tudom, hogy nem kéne ezen gondolkodni, de nem megy. Orvoshoz jövő kedden kell visszamennem, vagy vérzés, erős görcs esetén.
Sajnálom, hogy kétszer is így esett! :( És nagyon gratulálok a mostani babádhoz!
Azt esetleg még megkérdezhetem, hogy az első kettővel hanyadik héten derült ki?
Köszönöm.
Mind a kettő korán kiderült, az elsőnél a 7. hét környékén (lombikos voltam így fokozottabb volt a nyomon követés), a másodiknál azt hiszem a 9. hét környékén.
Majdnem betöltött 13 hetesen kezdtem vérezni.
11 hetesnek felelt meg.
Sajnos én is azt hittem. :(
Viszont most már 34.hétben vagyok a kis csoda szivárvánnyal. ❤️
Mi újság azóta kérdező?
Én a 7.hèttől használtam progeszteront, de a 8.hèten megállt a fejlődésben.
Gratulálok 6-os! Sok boldogságot a picúrral! :)
Sajnálom 7-es, ez mostanában volt?
Nekem azóta szerencsére minden rendben. Kiderült, hogy nem a progeszteronnal volt a baj, hanem az első szülésem után nem kaptam anti D szurit, pedig kellett volna, és az volt a baj. De amióta pótolták, azóta minden rendben, szépen nő a pici. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!