Progeszteron pótlás mellett magasabb az LH szint? Volt már ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 18:03
1/4 anonim válasza:
Több információ kellene miért kérdezed. Terhes vagy és azért kapsz progeszteront vagy ponthogy nem sikerül teherbeesni és azért?
Én pozitív lh teszt utáni 3. napon kezdtem szedni a progeszteront utána nem tesztelgettem már lh teszttel mert tök felesleges. 12. dpo-n 10-es terhességi tesztet csináltam, hogy tudjam tovább kell szedni vagy ennyi volt.
Jóstesztnek használni az LH tesztet szerintem teljesen értelmetlen, mire az mutat valamit arra a 10-es terhességi tesztnek is pozitívnak kell lennie.
2/4 anonim válasza:
Szerintem jós tesztnek akarja a kérdező használni az lh tesztet és ezért kérdezi.Azt nem tudom emeli e az lh szintet a progi de vegyél 10-es tesztet jobban jársz.Lombik illetve inszemináció után 14-16 nappal kell tesztet csinálni de ezt nyilván tudod vagy 10-es teszt ET vagy inszem utáni 10-12.naptól már lehet ami 12.dpo-nak felel meg ahogy az 1-es válaszoló is írta
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igazából igen nagyjából a kérdésem a jóstesztelésre vonatkozott, illetve, hogy valaki tapasztalta e már azt, hogy progi pótlást kapott és az LH tesztje erősödött.
2021. okt. 25. 16:53
4/4 anonim válasza:
Kaptam pótlást lombik és inszem alatt is de nem lh teszteltem sohasem hanem mikor kellett akkor 10-es teszt került elő.
Hanyadik dpo-nál tartassz?Lombik,inszem vagy próba még csak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!