Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 10.ho 21.en volt miseed ab...

10.ho 21.en volt miseed ab om.vajon mikor lehet pete eresem? Általában 30 napos ciklusaim voltak. Két napja nagyon fáj a hasam ..lehet hogy pete eresem van? Tegnap viszont együtt voltunk a férjemmel nem védekeztünk úgy félek hogy megint baj lesz?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ha esetleg terhes lennék akkor a beavatkozás miatt megint elhalna a magzat?
2022. nov. 4. 21:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy ki válaszol ...egy kereset tettem fel és nem azt kérdeztem hogy hibáztam e vagy hogy hülye vagyok e ... Nyilván tudom hogy kellett volna védekeznunk legalább.de nem így történt.en egy kérdést tettem fel aminek az lényege hogy ilyenkor van e esélye hogy terhes legyek vagy még a mehem nem áll készen rá ? És attól félek ha mégis terhes lennék akkor esetleg újra végződhetnek vetelessel...ha van egy véleményed akkor vagy írd meg ember módjára ha már nem bírod magadba tartani vagy mond el magadban baszus de hülye ez a nő..de ne rúgj belém ismeretlenül,köszönöm.es szép estét
2022. nov. 8. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!