30.napos ciklus, lehetséges a baba? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. 30 napos ciklusaim vannak. Babát szeretnenk évek óta.. A mostani ciklusomban, a 7.10.11.16.napokon voltunk együtt. Ezen napok valamelyikéből esély a babára? Naptár szerint 16.napom volt ovuláció, és aznap együtt voltunk. Már nagyon várjuk...2022. júl. 9. 23:46
1/15 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok...nem jön össze:(
2/15 A kérdező kommentje:
Én pcos és cukorbeteg is vagyok 😏
2022. júl. 9. 23:54
3/15 anonim válasza:
32 napos ciklusaim voltak, 2 év után sikerült spontán. Abban a hónapban csak a 21. napon voltunk együtt egyszer.
4/15 anonim válasza:
Szia! Nekem is 30 napos a ciklusom, és a 16. napi együttlétből összejött a baba :)
5/15 A kérdező kommentje:
Elég türelmetlen vagyok, szerintetek van értelme holnap tesztelni? 7 nap van a nemvártig
2022. júl. 10. 09:45
6/15 anonim válasza:
A nemvárt előtt felesleges tesztelned...
7/15 anonim válasza:
Én várnék a teszteléssel minimum 1-2 nap késésig!:)
Biztos ami biztos:)
9/15 anonim válasza:
Szorítok, hogy baba legyen!
Nekem 4 nap van a nem vártig, de nehéz a várakozás. Viszont hamarabb nincs értelme tesztelni.
10/15 anonim válasza:
9#
Nekem is 4 nap van, akkor szorítsunk magunknak is 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!