Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 30.napos ciklus, lehetséges a...

30.napos ciklus, lehetséges a baba? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. 30 napos ciklusaim vannak. Babát szeretnenk évek óta.. A mostani ciklusomban, a 7.10.11.16.napokon voltunk együtt. Ezen napok valamelyikéből esély a babára? Naptár szerint 16.napom volt ovuláció, és aznap együtt voltunk. Már nagyon várjuk...

2022. júl. 9. 23:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10#- es rendben! 😉😊

9#-es voltam

2022. júl. 10. 16:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van, kibirom. De nem tudom csak én vagyok e így, de a nemvárt előtti egy hét nekem egy pokol. Félek rettegek izgulok. Annyira szeretném, hiába mondjak engedjem el majd akkor... De mégis hogy? Hogy ne gondolnek rá? Eljarunk ide oda programozni stb hogy el tereljuk a gondolatainkat de nem megy
2022. júl. 10. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos ez így megy..

Tesztelhetsz hamarabb ha nem bírod ki, mindneki maga dönti el viszont ne lepődj meg ha nem azt az eredményt kapod amit vársz.

Van akinek csak 2 hét késes után lett pozitív eredménye, és van aki már a nemvárt előtt pozitívat tesztelt.

Nem mindenkinek termelődik egyformán a hormon.

Mindenki maga dönti el mikor tesztel.:)

2022. júl. 10. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek kérdező én is így vagyok vele, nem tudok másra gondolni, mert nagyon szeretném.

Igaz, még csak 7 hónapja próbálkozunk. De nálunk a családban 'csak'ránéztek a nőkre és babásak lettek, én vagyok az első, akinek nem rögtön jön a baba. Nem vagyunk egyformák.

Kitartás!

9#-es voltam.

2022. júl. 11. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14#

Én is így vagyok sajnos!:/

2022. júl. 11. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!