Ez biztos, hogy vetélés ugye?😖😭
Figyelt kérdés
Pozitív teszt utáni reggel erősen kezdtem vérezni, elég darabos és nagyon fáj.😖😩😫🥺😭2022. okt. 15. 13:52
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg igen,sajnálom. Érdemes lenne dokival is megnézetni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon magam alatt vagyok
Ettől van esély rá, higy a későbbiekben rendesen megtapad?
A teszt 2 csík volt, de elég halvány.
2022. okt. 15. 14:13
4/8 anonim válasza:
Mióta késik? Ha még alig, akkor én nem mennék, de ha már jó pár napja akkor érdemes lenne elmenni egy orvoshoz majd, hogy rádnézzen minden rendben-e. Persze, egy ilyen esettől még simán lehet, hogy akár következő hónapban is összejön.
5/8 anonim válasza:
Persze hogy van.
Már volt egy lányom mikor a 2. babával elvetéltem. Utána 8 hónappal spontán ikerterhes lettem. Makk egészségesek a gyerekeim
6/8 A kérdező kommentje:
3.napon lett pozitív és 4.napon jött a vérzés
2022. okt. 15. 14:23
7/8 anonim válasza:
Akkor nem is kell orvoshoz menni. Szerintem simán lehet tovább próbálkozni következő hónapban.
8/8 anonim válasza:
Lehet terhes sem voltál, ezzel nem kell dokihoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!