Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Két napja vérzek és görcsölök,...

Két napja vérzek és görcsölök, ez már biztos vetélés?

Figyelt kérdés
4 hetes terhes lehetek kb.,de azóta járok 2-3naponta orvoshoz .Először méhen kívüli terhesség gyanujával.Azt kizárták egy hete,méhen belül megtalálták.De két napja vérzek és görcsölök.Kaptam ultrogestant,de változatlan.4hete nem alszom,beteg is vok,elfáradtam.Szerintetek ez vetélés már?Ha igen meddig tart még?Ma megyek dokihoz este.
2019. ápr. 11. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Nègy hetes terhesség nem létezik!
2019. ápr. 11. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utro csakis abban az esetben használ, ha progeszteron hiányod van. Ez segit megtapadni a magzatnak. Mint nekem.

De a legtobb doki boldog boldogtalannak felirja, vizsgálatok nélkül. Tehát, ha élettel összeegyeztethetetlen betegsége van az embrionak, akkor is ki fog lökődni, ha marékszám dobálod be az utrot.

Másrészt 4 hetes terhesseg nincs. Akkor késik csak a mensid, tehát nem ez a terhességi időd, hanem ha jól következtetek, már 6-7 hetes körül lehetsz. Mindemellett, ha vérzel utro mellett, akkor tudod, hogy nem progihiányod van, szóval igen, valoszínű, hogy véget ért a terhességed.

2019. ápr. 11. 14:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam , 4hete nem jött meg.Ezek szerint tök feleslegesen kímélem magam.Nem értem akkor minek írta fel,ráadásul ő a főorvos az osztályon.Katasztrofa ez a város.Ma megyek magánorvoshoz,ő legalább több infóval lát el remélem.
2019. ápr. 11. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért írta fel, mert ez a bevett szokás Magyarországon. Külföldön nem írják fel mindenkinek, csak akinek tényleg szüksége van rá.

Mindenesetre vizsgáljanak meg, és sajnálom, ha elment a baba :(

2019. ápr. 11. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Külföldön könyörögtem gyógyszerért mikor 5+3 hetesen elkezdtem barnázni,de nem adtak. Aztmondták majd az élet megoldja. Szerintem senkinek sem írnak ilyet csak itthon.
2019. ápr. 11. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos elvetéltem.Ma megyek a kórházba.Köszönöm Mindenkinek!
2019. ápr. 12. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!