6 hetes terhesként abortuszra irányítottak nem létező szívhanggal. Mit gondoltok korai lenne?
Elsőként kedden (07.17-én) majd csütörtökön (07.19-én) voltam a nőgyógyásznál terhesség gyanújával, ahol megállapították, hogy egy elhalt baba van bennem. Csütörtökön lett megerősítve a tény, azonban még csak 6 hetesnek vagyok megállapítva. Egyik orvos sem talált szívhangot. Nem lehet, hogy még túl korai lenne a vizsgálat? :(
Bár a cicim kissé visszaesett a duzzadt állapotból és menstruáció kezdetéhez hasonló derék és alhasi fájdalmam van, de hat hetesként az embrióm 6mm. Korához megfelelő méretű, mégha élőnek meg nem detektálható. A méhem az orvos fogalmazása szerint sarló alakú (mint egy banán). Magától a vetélés még nem indult, aminek szerintem megkellett volna már, ha tényleg nagy a baj.
De valamiért én úgy gondolom, hogy ha nem élne a magzat, akkor 3 hét alatt nem fejlődött volna a korához képest megfelelő méretre. :( Hiszen 3 hete még csak a 9.5mm-es petezsák látszódott - embrió nem, kedden viszont már a 25mm-es petezsákban lévő akkor még 5mm-es (tegnap viszont 6mm - de lehet csak a méretezés volt eltérő minőségű, mivel két különböző orvosnál voltam) embrió is..
mit gondoltok van még esély vagy ne ébresszek hiú ábrándokat?🥺
6 hétnél még sokaknak nincs szívhang.
Miért akarnak abortálni hiszen az esetek többségében magától megindul a vetélés?
Ha 6 hetes vagy, akkor hogy lehetett 3 hete 9mm petezsák?
Nem jön ki a matek🤔
Így visszaszámolva 3 hetesként csak a petezsák látszódott, és most 6 hetesen már látható volt az embrió. Nem tudok sajnos rájönni én sem.
Az utolsó menstruáció május 15, de visszaszámolva valamikor az ovulációs hét után foganhatott meg.
Ha május 15 volt az utolsó menzid akkor valami nagyon nem stimmel a hetekkel.
Nekem május 24 volt az utolsó.Most kedden lettem volna 8 hetes.Hétfőn sajnos nem volt szívhang és az embrió mérete 6 hetesnek felelt meg.Akkor megállt a fejlődésben.
Kedden este indult meg a vetélés,szerdán műtőttek. 😞
Sajnálom kérdező, de ez így tényleg abortusz.
Az én utolsóm május 11 volt, most vagyok 10+2.. Neked késői ovuval is már vagy 8-9 hetesnek kéne lenned, nem 6..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!