6 hetes vételés mennyire fáj?
Biztos h vetelés lesz? Azért 6 hetesen nem olyan kirívó h nincs szívhang.
7 hetesen vetéltem.
2napig görcsölgettem(mint a mensinél)
Majd jött a vérzés. Nem nagy mennyiség, akkor mentünk a kórházba.
Aztán reggelre erősödött mind a kettő.
Kicsit volt fájdalmasabb egy átlag mensinél, a vérzés mennyisége is több volt, és tovább is tartitt.
Átlag 5 napig van meg, vetélésnél még 1,5 hét múlva is pecsételt.
A testi fájdalom nem sokkal volt nagyobb mint egy mensinél.
A lelki meg 😭
Sajnos igen. Egy hete nem nő és nincs szívhang se. Utolsó mesitől 7 hét 5 napnal járok.
Köszönöm, hogy leírtàtok és sajnálom.
7 hetesen vetéltem egyben potyant ki valami, vérzéssel. Nem fájt semmi csak utána görcsöltem egy kicsit, én a mensinél sem görcsölök.
Műtét lett, de szerintem feleslegesen, első vetélésem volt, azt hittem mindig kell.
Nekem olyan volt mint egy menstruáció. A görcsök pár napig tartottak, de csak kb 5 perc volt durvább a megszokottnál, aztán hamarosan éreztem is kicsúszni a babát. Utána nem volt már görcs. A vérzés kb egy hétig olyan volt mint egy normál menzesz legerősebb napja, majd még egy hét alatt szépen lassan teljesen eltűnt.
Még tartott a vérzés amikor az orvosom megnézett uh-n, nem kellett műtét.
Én 9 hetesen vetéltem de a terhesség 5.hétnél tartott.
Olyan volt mint egy sima menzesz,2 óra a kádban és vége lett a nagy görcsöknek.
Csak azért fájt majdnem ájulásig mert volt terhességi cisztam nem is kicsi és közben az is kidurrant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!