6 hetes terhesen a semmiből elkezdtem vérezni. Mindenképp vetélés lesz belőle?
Eddig semmi jele nem volt, se görcs, se semmi. Aztán elmentem pisilni és véres volt a wc papír.
Volt már 2 vetélésem sajnos, úgy nézett ki hogy minden rendben a mostanival.
Betegeskedem 3 napja, semmi ártalmas gyógyszert nem szedtem nehogy baj legyen.. és mégis ilyen történik.. :(
Ilyenkor meg szinte sehova se tudok elmenni megnézetni.
Hogyne tudnál?
Már rég mentőt hívtam volna… egyrészt nem biztos hogy az, másrészt ha igen, szerintem azt is jobb tudni, mint bizonytalanságban lenni.
A nőgyógyászom nem akart elküldeni további vizsgálatokra mert szerinte ezek a vetélések véletlenül történtek. Az elsőnél szedtem magnéziumot és progeszteront is, de sajnos nem maradt meg. Ott 5 hétig véreztem és nem indult be a vetélés magától.
Tegnap este óta nem jött több vér egyenlőre, de időnként enyhén görcsölök úgyhogy szerintem csak idő kérdése. :(
Milyen vizsgálatra kéne elmennem először? A háziorvosom sima vérvételre utalt be, de minden normális volt. Ennyibe maradtak a vizsgálatok.. :/
Hany vetelesen vagy tul?
Nekem volt 3 a kisgyerekünk születese elött.
Minden esetre nezess Nk ölösejt vizsgalatot, pajzsmirigy, D vitamin hiany, folsav es vas hiany, illetve veralvadasi zavar is lehet a ludast, trombozis panel ha jol tudom a neve magyarul a vizsgalatnak. Torch vizsgalat.
En romaniaban elek es ezeket kerte az orvos, magan rendelesre jartam, a vizsgalatokat magan uton csinaltattam es rengeteg penzbe kerültek. De meg erte mert most van egy szep egeszseges gyermekünk
Ha egy kismama vérzik, akárcsak barnázik, azonnal kell menni a kórházba.
Nem lehet tudni h honnan és miért jön a vér.
Ezt nekem a védőnő mondta, szót is fogadtam, mentem az ügyeletre amikor barnázást tapasztaltam.
(Első terhességnél valóban baj volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!