Vetélést követő művi befejezés gyógyulása?
Figyelt kérdés
8. héten történt vetélés miatt műtéti befejezés történt. Aki érintett volt már ilyen beavatkozásban milyen gyógyulási fázisokat tapasztalt? Meddig tartott a vérzés a beavatkozás után és milyen jellegű volt? 4 nap után alhasi fájdalom és görcs normális?2022. máj. 10. 16:55
1/5 anonim válasza:
Nekem kb 2 hétig volt enyhébb vérzés, valamikor csak barnázás. 2 hét alatt kb 2 nap volt az amikor erősebb volt a vérzés. Hasfájás is kb 2 hétig tartott nálam.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Ezek szerint minden rendben.
2022. máj. 11. 11:57
3/5 anonim válasza:
1-es vagyok: nekem azt mondák, hogy az a baj ilyenkor, ha nagyon durván erős a vérzés, vagy lázad van. De ha elviselhetetlenül nagyon fáj a hasad akkor is érdemes bemenni. Fájdalomcsillapítót is bevehetsz ha nagyon fáj. Nekem annyira nagyon nem fájt, csak folyamatosan éreztem.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, nálam is ez van pontosan. Az első napon vettem be gyógyszert, de utána már nem kellett, csak érzem, hogy néha görcsölök kicsit. Gondolom ahogy húzódik össze a méhem. A vérzés enyhül szerencsére és lázam sincs.
2022. máj. 11. 12:15
5/5 anonim válasza:
Nekem 3 hét is volt, amíg teljesen letisztult. Párszor több vérzés, máskor csak barnázás, aztán megint vérzés felváltva. A derekamat éreztem picit, de nem voltak nagyobb görcseim szerencsére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!