Hüvelygombám van, meg fog jönni a menszeszem, még a gyógyszer befejezése előtt, mi a teendő ilyenkor?
02.13.án huvelygombara lettem figyelmes,szerencsém volt mert még aznap gyógyszerhez jutottam ami 10 napos hüvely kúp (micovag) és korábban irattam fel antibiotikum kúra (12.24,)miatt mykosyst gynot és azt aznap be is szedtem.
Viszon hétvégén valószínű meg fog jönni,és nem erek végig a kuppal kb 1-2 fog maradni,attól függ mikor érkezik.. Mensi közben is használjam,vagy várjam meg míg véget ér és pótoljam? Utána kell esetleg még valamit használnom,esetleg lactofeelt? Vagy ez a hüvelyi PH-t is helyre állítja? Sajnos a nőgyógyászati időpontra várnom kell sok időt,mert magánhoz járok.
Es egyébként soha nem volt magától hüvelygombám,kétszer volt antibiotikum után,de azt kétlem,hogy most jönne ki rajtam a decemberi antibiotikum. Inkább stressz,vagy egy nem otthoni wc való használata vagy a kád vize az idegen helyen. (Airbnb-lakás volt...)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!