Egy missed ab után mekkora az esélye, hogy a következő várandósság is az legyen?
Tudom, hogy némely nőgyógyász azt mondja, hogy az első trimeszteri vetélések után akár spontán, akár missed ab-85% az esély a sikernek következőnél.
Szeretném ha akinek van tapasztalata leírná!
Előre is köszönöm!
Egyéni dolog ez.
Valakinek soha nem lesz vetélése, másnak meg 10 is.
Amikkel eddig talalkoztam az x terhességből mind szulessel végződöttől egészen a 8-10 lombikból 1 gyerek született. És ezek között változik.
Pl 5 terhességből 3-at szül meg ilyenek. És ebben benne van 1-2 abortusz is.
Egy vetélés igazából nem vetélés. A második simán végződhet szulessel. Gáz akkor van, ha viszonylag egymás után 2-3 terhesség végződik így. Akkor ki kell vizsgálni mi ennek az oka és ha meg van, akkor ugyan úgy ki lehet hordani a gyereket.
Valakinek ez könnyebb, masnak meg hosszú évekbe telik.
Nekem 3 vagy 4 volt nemsok idő elteltével mikor az utolsó terhességemmel már a 16 hetes korban voltam akkor is megtörtént,sajnos nem fejlődtek ki a belső szervei..
Őt meg kellet szülnöm ugyebár, és azután fogalmam sincs mennyi időre de teherbe estem aztán nagyon féltem felírt nekem a doki progeszteron tablettát ès hála az istennek egy egészséges kisfiam született. Nemtudom h a gyogyszernek koszonhetem-e.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó hozzászóló, nagyon drukkolok Neked és sok erőt kívánok!
Mikor mész ultrahangra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!