Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab, pihenés? ⬇️

Missed ab, pihenés? ⬇️

Figyelt kérdés
Holnap lesz befejező műtétem. Mindnki aztmondja hogy utána pohenés me mozogjak sokat pár napig. Itthon várnak a másfél éves ikreim. Én nem tudom megtenni hogy ne mozogjak ne hajoljak ne emeljek. Ilyenkor mivan?? Volt már így valaki?? 😳
2022. jan. 23. 11:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Úristen emberek! Arra voltam kíváncsi aki átesett ilyenen hogy meddig pihent, hogy pihent, mit hogy szabad. Nem arra hogy ki a jo anyuka, az e aki egesz nap hajt vagy aki sem. Igenis hogy akinek vannak kicsi gyerekei azok tudjak hogy hiaba apuka ha anyuka kell. Hatra dolok en is, mosok hajat, kavezok, sot eljarok otthonrol egyedul is a barataimmal, nagyon jo ferjem van aki segit mindenben, de egy hete itthon van a gyerekekkel, mert en vizsgalatokra szaladgaltam. Holnap mutet, holnaputan meg szerda nappal itthon van meg a gyerekekkel de szerdan mar ejszakas. Szerintem fentebb is irtam hogy a kerdesre a valaszt megkaptam. Biztos vagyok benne hogy mindenki ugy jo anyuka ahogy van, az is aki mindent megtesz, az is aki kevesebbet!
2022. jan. 23. 17:28
 22/27 anonim ***** válasza:
67%

Azért megnézném a pihengető anyukákat 1.5 éves ikrek mellett🤣🤣🤣

Apuka édes kevés oda!

Egyébként meg egy 10 perces rutin mütetről beszélünk ahol 80% h másnap a lelki részén kívül semmi bajod nem lesz!

2 műszeres befejezésem volt(a család mai napig nem tudja).

Kérdező nyugodtan csináld az életed és apuka is mehet dolgozni ha bármi nem esik jól azt érzed és csináld máshogy.

16 os voltam és hidd el nem vagyok mártír de nem szeretem ha mindenkinek engem kellene körbeugrálni egy picike beavatkozás után.

Jaaa és a foghuzáskor szóltam a dokinak h nem érek rá ezzel foglalkozni mert költözünk!jót nevetett és annyit mondott h jó akkor össze varrja!🤣🤣🤣

2022. jan. 23. 17:34
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

"Azért megnézném a pihengető anyukákat 1.5 éves ikrek mellett🤣🤣🤣

Apuka édes kevés oda!"

Akkor viszont az anyukatol sem lehet elvarni, hogy legyen veluk otthon egyedul (egeszsegesen se), hisz ha az egyik szulo onmagaban edeskeves, akkor a masik is. 🙂

2022. jan. 23. 20:07
 24/27 anonim ***** válasza:
31%
23 te se a legélesebb kés vagy🤣🤣🤣
2022. jan. 24. 05:43
 25/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Kitartást és minden rendben lesz!gyorsan túl leszel rajta.

Holnap minden simán menni fog😉

2022. jan. 24. 05:44
 26/27 anonim ***** válasza:
30%

24

Szerintem a 23 arra céloz, hogy ha anyuka alapjáraton boldogul a két másfél éves gyerekkel egyedül, akkor apukától is elvárható, hogy boldoguljon velük pár napig úgy, hogy ráadásul az anyuka még ott is lesz, csak kicsit kevesebbet vállal. És őszintén szólva én nem látok hibát ebben a logikában.

2022. jan. 24. 08:29
 27/27 anonim ***** válasza:
63%
Bar nekem nem volt gyerekem akit emelgesek, de vasarnapi napon volt a beavatkozasom es kedden mar foztem, takaritottam. Nincs ezen mit kipiheni, ha nem volt valami komplikaciod kozben vagy nem veszitettel tul sok vert. En peldaul sok vert veszitettem a mutet elott, mert beindult magatol a veteles de vegul a szovet egy resze elakadt es csak omlott a ver belolem, folyamatos osszehuzzodasaim voltak. Megis eleg volt masfel nap pihenes es onnan minden ment tovabb
2022. jan. 24. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!