Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab, pihenés? ⬇️

Missed ab, pihenés? ⬇️

Figyelt kérdés
Holnap lesz befejező műtétem. Mindnki aztmondja hogy utána pohenés me mozogjak sokat pár napig. Itthon várnak a másfél éves ikreim. Én nem tudom megtenni hogy ne mozogjak ne hajoljak ne emeljek. Ilyenkor mivan?? Volt már így valaki?? 😳
2022. jan. 23. 11:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is másfél volt a kicsi, mikor műtetre mentem.

Másnaptól ugyan ugy tettem a dolgom, mint elötte. Semmi baj nem volt.

3.hónapban újra terhes lettem. Veszélyeztetett. 9 honapig csak nem maradhatott itthon a ferjem, mas segítseg meg nem volt, igy azt is a gyerek mellett nyomtam végig. Időre, egészsegesen született a lányunk.

2022. jan. 23. 13:00
 12/27 anonim ***** válasza:
28%

"És 1-2nap regenerálódás elég?? A féejemnek is menni kell dolgozni szerdán sajnos. :( nagyszülő nincs."

Nem tudom, hogy elég-e, de ha nem, akkor a férjed majd szépen nem megy dolgozni szerdán. Kétlem, hogy már január végefelé ne lenne szabadsága. Plusz én is csatlakozom az 1-eshez, ha egy hétig kéne megoldani a gyerekeket, mit csinálna? Fontosabb neki a munka, mint az egészséged meg a saját gyerekei?

2022. jan. 23. 13:03
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
9 vagyok. 14 hetet akartam írni
2022. jan. 23. 13:17
 14/27 anonim ***** válasza:
39%

10-es vagyok azt nem tudom miért nulla, de ha így gondoljátok.

Én tényleg nem emelgettem másfél évesen, mert már nem kell, az is igaz nekem hozzá kellett szokni, mert korábban sem emelhettem. Amíg baba és nem jár addig muszáj emelni, másfél évesen már simán csinált mindent, nem nagyon tudok olyan helyzetet, amiben fel kellene emelni, de lehet az én gyerekem hozzászokott ehhez.

2022. jan. 23. 13:35
 15/27 A kérdező kommentje:

A tiéd másfél évesen már belemászott a fürdőkádba, az etetőszékbe, felöltözött, bepelenkázta magát, értem...

Nem fontosabb a férjemnek a mumkája mint mi, de szerintem ez az a rész ami már nem rád tartozik, és nem a kérdéshez! Köszönöm a segítséget, amire kíváncsi voltam megtudtam. :) további szép napot mindenkinek. ;)

2022. jan. 23. 16:01
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

Fogadd el hogy itt csak tökéletes anyukák ,tökéletes,apukák és tökéletes családok vannak! 😁😁😁😁

Annyira jó látni h az anyukák itt csak úgy hátra dőlnek és pihengetnek.

Nekem ez a 4.5 éves mellett se megy😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣

2022. jan. 23. 16:27
 17/27 anonim ***** válasza:
27%
Hát én simán hátra tudok dőlni még egy vasárnap is, mert nem házicseléd vagyok itthon. Főleg műtét után aztán pláne hagynának pihenni. Nem azt mondta senki hogy zárja be az ajtót magára és ki se keljen az ágyból, hanem hogy most nem neki kéne pár napig emelgetne hanem kellene segítség. A földön simán belehet pelenkázni, öltöztetni stb. Erre nem kell segítség, de nehogy már apuka nem tudja megfürdetni a gyereket. De nekem amúgy tökre mindegy, ki mit csinál…
2022. jan. 23. 16:49
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ezért írtam az előbbiekben is h hiaba apuka, ha egy masfel eves elkezd hisztizni es anyazni, akkor anya kell sajnos. :/

2022. jan. 23. 16:51
 19/27 anonim ***** válasza:
45%

#16 Ok nélkül mi sem dőlünk hátra és pihengetünk egész nap. Ha az egészségi állapotod indokolná, akkor meg te is "hátradőlnél és pihengetnél", mert muszáj lenne, történet vége. Lásd feljebb a mi van, ha kórházba kerülsz egy hétre példát, amit írt valaki.

Én meg pont az ilyen hozzád hasonló mártír anyukáktól vagyok rosszul, akik meg akarják magyarázni, hogy ők még a meleg kávét meg a hajmosást se engedhetik meg 1 db gyerek mellett sem, és nekik bizony még 42 fokos lázzal, maláriásan, vonat által 5 perce tőből levágott lábbal is csinálniuk kell a dolgukat otthon meg a gyerek(ek) körül, soha nincs megállás, nincs 5 perc hátradőlés, nem lehetnek betegek, nem lehetnek szarul, mert nekik ez luxus. Hja, persze.

De gondolom ha apuka lenne beteg, ő körbe lenne ugrálva. Hála a jó égnek, hogy nekem nem kell egyedülálló anyaként funkcionálnom a házasságomban...

2022. jan. 23. 16:54
 20/27 anonim ***** válasza:
#17 Végre valaki normálisan látja.
2022. jan. 23. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!