Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek helyeztek fel arabin...

Akinek helyeztek fel arabin pesszáriumot mi a véleménye róla? Meddig lehet húzni vele a terhességet? 26 hetesen helyezték fel nekem. A belső méhszájam teljesen nyitott és ez a pesszárium tartja össze.

Figyelt kérdés

Jelenleg sokat pihenek, de a doki azt mondta éljem az életem vele nyugodtan, míg a klinikán ágynyugalmat javasoltak és kímelő életmódot.

Kinek mik a tapasztalatok?

Hamar keményedek ettol fuggetlenel...

2021. dec. 2. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hármas ikreink vannak, megelőzés céljából kaptam, nem kellett pihennem. Utolsó nap is még sokat sétáltam, mert jól esett. 35.heten születtek a picik, de a mehszaj zárt volt, semmi ilyen problémám nem volt, nem görcsöltem stb. Levenni viszont alig tudták, tartott mint a beton. Nekünk bevált.
2021. dec. 2. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Végig is nagy eséllyel, ha időben felhelyezik.

Barátnőmnek volt, császárral szült, műtét előtt vették le neki.

2021. dec. 2. 18:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Dejoo!!

Bizakodom én is :)

Minden eltelt hét egy csoda lesz, de az hogy teljesen megnyílt a méhszájam kicsit elbizonytalanodtam.

23 mm cervix hosszal helyezték fel

2021. dec. 2. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 18 hetesen kaptam, 25mm-re rövidült cervix miatt. 22+5 voltam amikor elveszítettük a babánkat, mert abszolút nem működött a pesszárium.

Ez ritka, azt mondták és nem is szeretnélek megijeszteni… velem ez történt. Kívánom, hogy neked végig tartson!

2021. dec. 2. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom..:(

De az hogy lehetett hogy nem működött?

Nem lett jol felhelyezve?

Milyen volt abban a 4 hétben míg fent volt?

2021. dec. 3. 07:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezö, Mikor szültél? Èn is hasonló helyzetben vagyok
2022. szept. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!