3!
En se magamnak raktam fel, de sajnos csak pár kórházban van ilyen eszköz. Sőt sok helyen nem is ismerik. Nálunk én voltam az első, akinek felrakták, pár doki nem is hallott róla korábban. Dokim lemérte hüvelyi uh-val azt a pár dolgot, amit kellett és kiválasztottuk a méretet, megrendeltem. Következő héten meg felrakta a kórházban.
De egyébként 3 hónapot feküdtem bent kórházban. Terhességi cukros voltam, napi 4-szer kellett mérnem a cukromat, de a kórház a heti egyet tudta vállalni, igy saját mérő, saját tesztcsík. Gyógyszerektől, evőeszközön, szappanon át, mindent vinni kell. Terheléses cukor vizsgálathoz a cukrot stb. Én azon se csodálkoznék, ha lassan cérnát is kérnének műtétek előtt. Hallottam cudar dolgokat, pl nem volt formalin,amiben a szövettanra küldték volna a mintákat, valami más fixáló folyadékba rakták, ami sajnos nem volt jó. Kínjában azon viccelődött a műtősnő, hogy lassan ezt is hoznia kell a betegeknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!