Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 5 vetélés után lehet még...

5 vetélés után lehet még esélyem egészséges babát szülni??

Figyelt kérdés
5 vetélésem volt, mind az 5öt méhszájtágítással altatásban bekellett fejezni. A legfiatalabb 7 hetes, a legidősebb 12 hetes volt. Nem az orvos véleménye érdekel mert az mindig a legjobbakat mondja, hanem olyanoké, akikkel megesett hasonló. Attól félek csak hogy mindig azzal ilyesztgettek minket hogy ha lesz egy abortuszunk lehet soha nem lehet gyerekünk. Ez a befejezéses műtétet is ugyan úgy végzik tudtommal mint az abortuszt. :(
2022. jan. 18. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyat ismerek, akinek 7 vetélés után egészséges babája született. De nem tudom, náluk mi volt a probléma.
2022. jan. 18. 17:21
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

#4 "Szóval azt mondjátok maga az eljárás nem veszélyeztet abban hogy legyen egészséges babám??"

#5 "Nem"

Miért pontoztatok le? Itt mindenki funkcionális analfabéta?

2022. jan. 18. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:

"Szóval azt mondjátok maga az eljárás nem veszélyeztet abban hogy legyen egészséges babám??"

Nem, most már csak akkor lehet gond, ha konkrétan kialakul valami szövődmény, de rendben lezajlott műtét és gyógyulást követően, mintha sose lett volna beavatkozás.

Egy barátnőm 5x vetélt el olyan magzati korban ahol műtét kellett, már ők is feladták de akkor jött végül a kisfiuk :)

2022. jan. 18. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerekünk simán összejött, semmi gond nem volt a terhesség alatt sem. Utána volt 4 vetélésem. Nálam sajnos nem jöttek rá az okokra, elvileg minden rendben volt. Utána született még egy gyermekünk, ott mindent is kaptam a terhesség alatt, megszületett.

Nagyon féltem, hogy őt is elveszítjük, ilyen hullámokban tört rám a paranoia.

2022. jan. 18. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom! Nekem volt két vetélésem majd született 2 egészséges gyerekem aztán volt mégegy vetélés majd egy szülés aztán egy vetélés ( vagyis üres petezsák volt) és még egy baba született úgyhogy

4 vetélésem és 4 gyerekem van

Minden vetélést műtéttel kellett befejezni...ez nem okozott gondot a terhességek során.

Igazából soha nem derült ki mi volt az oka a vetéléseknek!

2022. jan. 19. 00:12
 16/18 anonim ***** válasza:
51%

Szia szerintem ha a testi változások miatt aggodsz, akkor kb annyi esélyed van mintha a hatodik gyereked szulned.

A többi tényezőt te ismered.

2022. jan. 19. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az 5 terhessegem lett sikeres, most itt van a 2 eves fiam.

Csak a harmadikat kellett muvileg befejezni, a tobbinel a termeszet vegezte a dolgat.

Tudom milyen rettegve ujbol es ujbol belevagni, de megeri.

Ne ad fel es sok erot, kitartast kivanok neked!

2022. jan. 20. 07:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is 3 műtéten vagyok túl és én is félek belevágni. Ugyanúgy pajzsmirigy bajt találtan (gyulladás), amit most kezelnek. Annyira átérzem. Félek a testi és a lelki oldalától is, de erőt adnak a pozitív történetek. Nekem már több orvos mondta, hogy benne van az is pechesek vagyunk. Legyél erős és bízz benne, hogy egyszer (minél előbb/legközelebb) sikerül.
2022. jan. 31. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!