5 vetélés után lehet még esélyem egészséges babát szülni??
#4 "Szóval azt mondjátok maga az eljárás nem veszélyeztet abban hogy legyen egészséges babám??"
#5 "Nem"
Miért pontoztatok le? Itt mindenki funkcionális analfabéta?
"Szóval azt mondjátok maga az eljárás nem veszélyeztet abban hogy legyen egészséges babám??"
Nem, most már csak akkor lehet gond, ha konkrétan kialakul valami szövődmény, de rendben lezajlott műtét és gyógyulást követően, mintha sose lett volna beavatkozás.
Egy barátnőm 5x vetélt el olyan magzati korban ahol műtét kellett, már ők is feladták de akkor jött végül a kisfiuk :)
Az első gyerekünk simán összejött, semmi gond nem volt a terhesség alatt sem. Utána volt 4 vetélésem. Nálam sajnos nem jöttek rá az okokra, elvileg minden rendben volt. Utána született még egy gyermekünk, ott mindent is kaptam a terhesség alatt, megszületett.
Nagyon féltem, hogy őt is elveszítjük, ilyen hullámokban tört rám a paranoia.
Nagyon sajnálom! Nekem volt két vetélésem majd született 2 egészséges gyerekem aztán volt mégegy vetélés majd egy szülés aztán egy vetélés ( vagyis üres petezsák volt) és még egy baba született úgyhogy
4 vetélésem és 4 gyerekem van
Minden vetélést műtéttel kellett befejezni...ez nem okozott gondot a terhességek során.
Igazából soha nem derült ki mi volt az oka a vetéléseknek!
Szia szerintem ha a testi változások miatt aggodsz, akkor kb annyi esélyed van mintha a hatodik gyereked szulned.
A többi tényezőt te ismered.
Nekem az 5 terhessegem lett sikeres, most itt van a 2 eves fiam.
Csak a harmadikat kellett muvileg befejezni, a tobbinel a termeszet vegezte a dolgat.
Tudom milyen rettegve ujbol es ujbol belevagni, de megeri.
Ne ad fel es sok erot, kitartast kivanok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!