Másodjára vetéltem el :/ sikerült már valakinek két vetelés után egészséges babát szülni?
Igen!
Egy év alatt két baba ment el a 6.héten.
Lelkileg kellett egy jó év, mire összeszedtem magam. Aztán mikor eldöntöttük a férjemmel, hogy oké akkor visszaülünk a lóra, szintén az első hónapban terhes lettem.
Kislányunk 11 hónapos már :)
Neked is minden jót kívánok! Kitartás!
Sajnálom:-( én is idén kétszer vetéltem el. Mi most jó pár vizsgálatot meg akarunk csináltatni mielőtt újra próbálkoznánk.
Sajnos sokaknál van az, hogy sokszor elvetélnek, viszont mégis lesz gyerekük.
De hogy pozitív példát is írjak: apának az unokatesója 6-szor elvetélt, utána lett gyereke. De többet így nem is akart, mert többször ezt nem akarta átélni.
A lányomnak az 5. terhessége maradt meg, az elsö négy vetéléssel végzödött.
De annyira nem szokatlan, hogy valaki az elsö idöben elvetél, ez a természet védekezése a nem optimális utódokkal szemben. Sok esetben van vaalmi hiba a magzat fejlödésében az elsö 6-8 hétben, ezért szakad meg a terhesség. Ez mindig is így volt, regebben is, csak akkor - miven nem volt teszt - a legtöbben arra gondoltak, hogy késett vagy egyszer kimaradt a menzeszük, ma meg sokan még a menzesz kimaradása elött tesztelnek, ezért tudatosodik bennük, hoyg terhesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!